Niebezpieczny zakład

Okładka książki Niebezpieczny zakład autora Aleksandra Lalak, 9788383625416
Okładka książki Niebezpieczny zakład
Aleksandra Lalak Wydawnictwo: NieZwykłe Cykl: Złączeni pragnieniem (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Złączeni pragnieniem (tom 2)
2024-07-10
2024-07-10

Kup Niebezpieczny zakład w ulubionej księgarnii

Oceny książki Niebezpieczny zakład

OPINIE i DYSKUSJE o książce Niebezpieczny zakład

Miło spędziłam czas. Uważam że jest nawet lepsza niż 1 cześć i ma sporo zabawnych momentów.

Są takie książki, które czyta się z przyjemnością, nawet jeśli nie chcesz analizować każdej sceny – „Niebezpieczny układ” Aleksandry Lalak to dokładnie taka pozycja. Wciąga atmosferą, emocjami i stylem, który jest lekki, naturalny i bardzo „ludzki”.

Uwielbiam, kiedy książka potrafi dać chwilę oddechu i jednocześnie trzymać w lekkim napięciu. Lalak robi to perfekcyjnie – relacje między bohaterami są realistyczne, dialogi naturalne, a cała historia płynie w tempie, które aż chce się śledzić do ostatniej strony.

Dla mnie to idealna lektura na wieczór z kubkiem herbaty, na kanapie albo pod kocem. Nie potrzebuje dramatycznych zwrotów akcji, by zostać w głowie – zostaje dzięki emocjom, nastrojowi i lekkości, które w niej wyczułam.

Druga bez dwóch zdań fajniejsza i zabawniejsza od 1 części. Tutaj wiele razy się uśmiechałam 😀

415 użytkowników ma tytuł Niebezpieczny zakład na półkach głównych
65 użytkowników ma tytuł Niebezpieczny zakład na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Niebezpieczny zakład

Cytaty z książki Niebezpieczny zakład

Aleksandra Lalak Niebezpieczny zakład Zobacz więcej