Rich mind. Poor mind. I

- poradniki
- e-book
- 2023-01-01
- 2023-01-01
Każda bieda zaczyna się w naszym umyśle. Nasze bogactwo też zaczyna się w naszym umyśle. To jak myślisz – tak żyjesz. Tak czujesz. I tak wychowujesz swoje dzieci. Czyli taką tworzysz historię rodziny.
Pierwsza część trylogii RICH MIND POOR MIND skupia się na przekonaniach – skąd się biorą, jakie są dla nas niekorzystne, jakie krzywdy wyrządzają i jakie są konsekwencje tego jeśli nic nie zmienimy (spoiler alert – nie będzie dobrze).
Dzięki tej części będziesz swoim własnym najlepszym terapeutą, bo nad zmianami nie pracuje się raz w tygodniu przez godzinę u specjalisty, ale… podejmując codziennie małe i duże decyzje.
Kup Rich mind. Poor mind. I w ulubionej księgarni
Oceny książki Rich mind. Poor mind. I
35 użytkowników ma tytuł Rich mind. Poor mind. I na półkach głównych- Przeczytane 18
- 2023 2
- Kupione 2023 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rich mind. Poor mind. I
Ta książka dla mnie to odkrycie !!! Mocna, konkretna, prawdziwa. Zaczynam dbać o mój bogaty umysł . Dziękuję za każdą inspirację !
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDla mnie idealnie, w punkt, wytłumaczone na czym polega myślenie z poziomu biednego i bogatego umysłu. Zrobiłam ćwiczenia i zdecydowanie zmieniłam swoją relację z pieniędzmi. Dziękuję.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo wartościowa pozycja
Bardzo wartościowa pozycja
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBez psychologicznego bełkotu. Proste, życiowe wskazówki, które możesz wdrożyć od dziś. Jeśli chcesz zmienić swój „mindset” finansowy i życiowy to jest książka, którą powinieneś przeczytać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa książka bardzo zmieniła moje podejście do pieniędzy zarabiania, ale również wyciągnęłam wiele wskazówek jak uczyć moją nastoletnią córkę podejścia do pieniądza, ale również zmieniła moje patrzenie na innych ludzi i zmotywowała mnie do ochrony mojej własnej energii.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDo treści tej książki wracam w kółko, bo jest tak przesycona mądrymi wskazówkami odnośnie życia (bo przecież trudno je oderwać od pieniędzy) że aż kipi i za jednym przeczytaniem trudno wszystko zapamiętać;0)O właściwym stosunku do pieniędzy, o cenieniu siebie i myśleniu, a nie bezmyślnym podążaniu za tłumem. CUDOWNA. Ja nawet zrobiłam notatki by pisząc bardziej przyswoić-książka mast have. Polecam bardzo!!!
Do treści tej książki wracam w kółko, bo jest tak przesycona mądrymi wskazówkami odnośnie życia (bo przecież trudno je oderwać od pieniędzy) że aż kipi i za jednym przeczytaniem trudno wszystko zapamiętać;0)O właściwym stosunku do pieniędzy, o cenieniu siebie i myśleniu, a nie bezmyślnym podążaniu za tłumem. CUDOWNA. Ja nawet zrobiłam notatki by pisząc bardziej...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka o tym, że to, co o sobie myślimy, wpływa na nasze relacje z pieniędzmi. Napisana kompetentnie, bez psychologicznego bełkotu. Dla osób, które dopiero raczkują w obszarze przekonań myślę, że bardzo dobra. Jeśli już terapię masz za sobą, może się okazać, że wiele rzeczy powiedzianych w tej książce już wiesz. Niemniej jednak - warto, bo systematyzuje wiedzę.
Duży plus - energetyczne grafiki.
Minus - korekta. Kurcze, w książce za 140 zł oczekuję, że nie będzie literówek, czy brakujących słów! Zauważyłam kilka, a zaznaczam, że nie jestem jakoś wybitnie spostrzegawcza.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDuży plus -...