Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las

Okładka książki Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las autora Christophe Arleston, Didier Tarquin, 9788328161528
Okładka książki Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las
Christophe ArlestonDidier Tarquin Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Lanfeust z Troy (tom 9) Seria: UNIWERSUM TROY komiksy
komiksy
Maria Mosiewicz

Kup Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las w ulubionej księgarnii

Oceny książki Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las

Powrót do świata Lanfeusta, jest dla mnie mieszany. Z jednej strony lubię tą serię i nadal mi się ją świetnie czyta, ale z drugiej zadaje pytanie czy ona się jakoś rozwija. Niby Lanfeust czy Hebius są inni niż byli wcześniej ale zarazem podczas akcji, nadal są lekko głupi i naiwni. Mamy też nowy problem z który oczywiście, nikt nie może sobie poradzić oprócz głównego bohatera. Dostajemy też nowe, młodsze pokolenie które ma wprowadzić nowych bohaterów i dać ciekawy kontrast do starszej serii, gdzie teraz Lanfeust musi działać jako ten dorosły i odpowiedzialny. Zapraszam też na swojego bloga https://okonapopkulture.blogspot.com/

25 użytkowników ma tytuł Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Lanfeust z Troy: Tom 09. Zaczarowany Las na półkach dodatkowych

Okładka książki Lasy Opalu. Tom 4 Christophe Arleston, Stefano Martino
Lasy Opalu. Tom 4 Christophe Arleston, Stefano Martino
Okładka książki Lasy Opalu. Tom 3 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Lasy Opalu. Tom 3 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Okładka książki Lasy opalu. Tom 2 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Lasy opalu. Tom 2 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Okładka książki Ekho. Lustrzany świat - 10 - Duch w Pekinie Christophe Arleston, Alessandro Barbucci
Okładka książki Lasy Opalu. Tom 1 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Lasy Opalu. Tom 1 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Okładka książki Les Forêts dOpale: La Parabole du sage Christophe Arleston, Stefano Martino
Les Forêts dOpale: La Parabole du sage Christophe Arleston, Stefano Martino

Okładka książki Trolle z Troy: Tom 5 (Wydanie zbiorcze) Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier
Trolle z Troy: Tom 5 (Wydanie zbiorcze) Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier
Okładka książki Bestia - tom 2 Frank Pé, Zidrou
Bestia - tom 2 Frank Pé, Zidrou
Okładka książki Jack z Baśni. Księga trzecia Tony Akins, Russell Braun, Jim Fern, Steve Leialoha, José Marzán Jr., Andrew Pepoy, Joe Rubinstein, Lilah Sturges, Bill Willingham
Okładka książki Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin
Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin
Okładka książki Herakles. Świat mitów Annabel, Clotilde Bruneau, Luc Ferry