Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01

Okładka książki Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01 autora Kyko Duarte, Jean-Luc Istin, 9788328166660
Okładka książki Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01
Jean-Luc IstinKyko Duarte Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Świat Akwilonu: Magowie (tom 1) Seria: Świat Akwilonu komiksy
52 str. 52 min.
komiksy
Świat Akwilonu: Magowie (tom 1)
Świat Akwilonu
Maria Mosiewicz

Kup Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01

OPINIE i DYSKUSJE o książce Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01

Nie oczekiwałem wiele po tym komiksie, ale pozytywnie mnie zaskoczył. Świetny pomysł z ukazywaniem świata oczami różnych ras. Fabularnie tom 1 wypada przeciętnie – to dość ograny motyw w fantasy – ale rysunki bardzo mi się podobały i sprawiły, że szybko sięgnąłem po kolejny tom.

Takie 7- / 6+

Takie 7- / 6+

🧙‍♂️ Długo nie było recenzji komiksów. Tęskniliście za polecajkami komiksów?

🗯️ Aldoran
📓 Świat Akwilonu
🏢 Egmont

🧙‍♂️„Magowie” to prawdziwa gratka dla miłośników fantasy, która wciąga czytelnika w pełen magii i konfliktów świat Arranii – krainy, w której czarodzieje, reprezentujący różne kasty i specjalizacje magiczne, odgrywają kluczowe role w losach świata.

🧙‍♂️ To czwarta seria osadzona w uniwersum Akwilonu, znanym już z cykli „Elfy”, „Krasnoludy” oraz „Orki i gobliny”. Każdy album poświęcony jest innemu magowi, co pozwala odkrywać unikalne, często zaskakujące aspekty ich osobowości oraz specyficznych sztuk magicznych, którymi się posługują.

🧙‍♂️W tym zeszycie poznajemy przygody maga o imieniu ALdoran. Jest on mistrzem żywiołów, co nadaje jego przygodom szczególnej dynamiki – każda scena walki lub nawet subtelnego użycia magii tętni intensywnością i majestatem.

🧙‍♂️ Polecam i biorę się za kolejny komiks!

🧙‍♂️ Długo nie było recenzji komiksów. Tęskniliście za polecajkami komiksów?

🗯️ Aldoran
📓 Świat Akwilonu
🏢 Egmont

🧙‍♂️ To...

146 użytkowników ma tytuł Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01 na półkach głównych
82 użytkowników ma tytuł Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01 na półkach dodatkowych

Okładka książki Druidzi. Księga 2 Jean-Luc Istin, Jacques Lamontagne
Druidzi. Księga 2 Jean-Luc Istin, Jacques Lamontagne
Okładka książki West Fantasy Bertrand Benoit, Jean-Paul Bordier, Sylvain Cordurié, Jean-Luc Istin, Marco Itri
Okładka książki Świat Akwilonu: Magowie: Shannon. Tom 05 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin, Ornella Savarese
Okładka książki Druidzi. Księga 1 (okładka limitowana) Jean-Luc Istin, Thierry Jigourel, Jacques Lamontagne
Okładka książki Świat Akwilonu: Elfy: Kastennroc. Tom 11 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin
Świat Akwilonu: Elfy: Kastennroc. Tom 11 Kyko Duarte, Jean-Luc Istin
Okładka książki Świat Akwilonu: Magowie: Altherat. Tom 03 Jean-Luc Istin, Vladimir Krstić
Świat Akwilonu: Magowie: Altherat. Tom 03 Jean-Luc Istin, Vladimir Krstić

Okładka książki Wiedźmin. Dzikie zwierzęta Patricio Delpeche, Natalia Rerekina, Bartosz Sztybor
Wiedźmin. Dzikie zwierzęta Patricio Delpeche, Natalia Rerekina, Bartosz Sztybor
Okładka książki Świat Akwilonu: Krasnoludy: Aral z Bractwa Świątyni. Tom 03 Paolo Deplano, Élodie Jacquemoire, Nicolas Jarry
Okładka książki Geiger Gary Frank, Geoff Johns
Geiger Gary Frank, Geoff Johns
Okładka książki Wiedźmin. Mniejsze zło Jacek Rembis, Jonas Scharf, José Villarrubia
Wiedźmin. Mniejsze zło Jacek Rembis, Jonas Scharf, José Villarrubia

Cytaty z książki Świat Akwilonu: Magowie:: Aldoran. Tom 01