Freyja - Fałszywy książę tom 9

Okładka książki Freyja - Fałszywy książę tom 9 autora Ishihara Keiko, 9788382423860
Okładka książki Freyja - Fałszywy książę tom 9
Ishihara Keiko Wydawnictwo: Waneko Cykl: Freyja - Fałszywy książę (tom 9) komiksy
komiksy
Freyja - Fałszywy książę (tom 9)
Itsuwari no Freya / 偽りのフレイヤ
2023-04-24
2023-04-24
Karolina Dwornik

Kup Freyja - Fałszywy książę tom 9 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Freyja - Fałszywy książę tom 9

OPINIE i DYSKUSJE o książce Freyja - Fałszywy książę tom 9

Naprawdę nie spodziewałem się, że ten dosyć niepozorny tytuł tak bardzo przypadnie mi do gustu. Freyja Fałszywy Książę to świetna manga ukazująca polityczne intrygi, dramat i skomplikowany romans. Jest tutaj cała masa fascynujących pomysłów i zagadnień. Do tego tytuł jest świetnie napisany i narysowany. Dla mnie Freyja Fałszywy Książę to taka czarna perełka, którą warto poznać. Szczerze polecam tę serię i mam nadzieję, że jak najszybciej pojawią się kolejne rozdziały tej epickiej opowieści o walce o wolność.

To już 9 tom, a fabuła wciąga mnie tak samo od początku.

Teraz już wiadomo, że bez walki się nie obejdzie...Sigurd napiera, a zamiast ciągłej ucieczki wszyscy postanawiają walczyć.

Julius walczy z własnymi uczuciami. Wie, że kiedyś to wszystko się skończy, a on zostanie sam. Nie chce tak, próbuje się izolować, żeby strata nie była tak odczuwalna, jednak przyjaciele go nie zostawiają i starają się pomóc z czymkolwiek teraz się mierzy.

Freyja w tym tomie nie jest już wystraszoną dziewczynką, jaką była na początku. Jest niczym potężny władca, który decyduje o pomocy królowej Maryam. Wysyła swoich poddanych do walki.

Seria jest bardzo wciągająca i chyba nawet moja ulubiona. Intrygi, emocje i przemiany. Tymi słowami można opisać serie. Akcja się nie kończy i cały czas gna do przodu. Ciekawa jestem jak będzie wyglądał punkt kulminacyjny.

Czekam z niecierpliwością na następny tom i jestem pewna, że mnie nie zawiedzie, tak jak poprzednie. ❣️

⭐⭐⭐⭐/5

To już 9 tom, a fabuła wciąga mnie tak samo od początku.

20 użytkowników ma tytuł Freyja - Fałszywy książę tom 9 na półkach głównych
18 użytkowników ma tytuł Freyja - Fałszywy książę tom 9 na półkach dodatkowych