Okładka książki Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych. autora Bernard Fruga, Artur Sójka, 9788395968402
Bernard FrugaArtur Sójka Wydawnictwo: Rekomendacje Sp. z o.o. poradniki
poradniki
2022-11-07
2022-11-07

Kup Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych. w ulubionej księgarnii

Oceny książki Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych.

Jak dla mnie, osoby, która dopiero zagłębia się w świat networkingu na różnego rodzaju wydarzeniach, ta książka to elementarny podręcznik, aby efektywnie rozpocząć i kontynuować przygodę eventworkingową.
Napisana w bardzo przystępny sposób, zawiera mnóstwo przydatnych porad, które mogą niekiedy wydawać się oczywistościami. Ale jednak nie zawsze o nich pamiętamy uczestnicząc w różnego rodzaju wydarzeniach czy to branżowych, czy też nawet po prostu towarzyskich.
Te wszystkie wskazówki zostały fajnie zebrane i podane w tej książce.
Na pewno będę do niej jeszcze wracać, zostaje na mojej półce.

„10 na 10!” – tak mogę podsumować tę książkę.

To kompendium wiedzy o networkingu, podane w przystępnej, praktycznej formie. Jeśli znasz Artura Sójkę – a w świecie networkingu trudno go nie znać – wiesz, że to nie przypadek. Książka zbiera to, czym Artur od lat dzieli się choćby w ramach Biznes Klub Polska – społeczności przedsiębiorców, którą współtworzy i prowadzi.

Dla początkujących to świetne wprowadzenie. Dla zaawansowanych – okazja do uporządkowania doświadczeń i poznania konkretnych trików, które robią różnicę.

„10 na 10!” – tak mogę podsumować tę książkę.

Dla...

Książka napisania bardzo sprawnie. Czyta się dobrze i przyjemnie. Jeżeli siedzisz w branży eventowej, nie odkryje co prawda przed Tobą Ameryki, ale zdecydowanie pozwoli uporządkować wiedzę. Przyznam, że uświadomiła mi, że jednej ważnej rzeczy nie robię, choć powinienem.
Jeśli temat zaczynasz dopiero zgłębiać, zdecydowanie warto "Eventworking" poznać.
Książkę napisał człowiek, który niejeden networking rozkręcił na moich konferencjach tak, że ciężko było ludzi na salę po przerwie ściągnąć ;)

Książkę napisał...

64 użytkowników ma tytuł Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych. na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych. na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych.

Bernard Fruga
Bernard Fruga
Bernard Fruga jest uznanym doradcą szefów, których organizacje przechodzą zmiany. Jego wideoblog 1-minutowy Fruga www.fruga.net to mistrzostwo kwintesencji zarządzania. Na karty książki przelał swoje doświadczenia, a przygody książkowego doradcy-nomada Angelo Isrikuza chwilami bardzo przypominają epizody z biografii autora.

Cytaty z książki Eventworking. Czyli jak efektywnie korzystać z potencjału konferencji, targów i innych wydarzeń biznesowych.