Dziewczyny, żony i kochanki

Okładka książki Dziewczyny, żony i kochanki autora Sławomir Kryska, 8370400019
Okładka książki Dziewczyny, żony i kochanki
Sławomir Kryska Wydawnictwo: SAWAPRESS literatura piękna
1990-01-01
1976-01-01

Kup Dziewczyny, żony i kochanki w ulubionej księgarnii

Oceny książki Dziewczyny, żony i kochanki

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dziewczyny, żony i kochanki

Sławomir Kryska,poeta,prozaik i publicysta , autor powieści dla młodzieży i powieści sensacyjnych . "Dziewczyny, żony i kochanki" to zbiór opowiadań o miłościach i nie- miłościach,o naszych powszednich dramatach związanych z pogonią za pierwszymi i ucieczkami przed drugimi. Dowiadujemy się o zdradach,rozwodach ale także o miłości gorącej ,od pierwszego wejrzenia i tej destrukcyjnej ,niszczącej w mgnieniu oka .

Mała książeczka którą czyta się bardzo szybko ,a zawarta treść z racji wieku ukazuje miłostki młodzieńczych lat naszych rodzicow- tak to dobra klasyfikacja 😉, więc jak chcecie wiedzieć jak to kiedyś było musicie cofnąć się w czasie a ta książka jest do tego idealna.

Sławomir Kryska
Sławomir Kryska
Sławomir Kryska (ur. 8 października 1935 w Lublińcu, zm. w 1996) - polski poeta i prozaik. Długoletni redaktor miesięcznika "Poezja" oraz dwutygodnika "Współczesność".

Okładka książki Nie mówię już szeptem Żaneta Brudzińska, Klaudia Chrapko, Ewelina Glinka, Czuły Krąg Pisarski, Joanna Krzemińska, Karolina Majewska-Sarna, Paulina Merz, Joanna Moczulska, Ola Mucha, Dominika Nowakowska, Aga Pankau, Angelika Skrzypa, Agnieszka Sobczak, Patrycja Wójtowicz

Cytaty z książki Dziewczyny, żony i kochanki

Dodaj cytat z książki Dziewczyny, żony i kochanki