Moja pierwsza książka do czytania

Okładka książki Moja pierwsza książka do czytania autora Grażyna Nowak-Balcer, Anna Paszkiewicz, 9788328089815
Okładka książki Moja pierwsza książka do czytania
Anna PaszkiewiczGrażyna Nowak-Balcer Wydawnictwo: Wilga Seria: Książkożercy literatura dziecięca
literatura dziecięca
Książkożercy
2021-06-02
2021-06-02

Kup Moja pierwsza książka do czytania w ulubionej księgarnii

Oceny książki Moja pierwsza książka do czytania

OPINIE i DYSKUSJE o książce Moja pierwsza książka do czytania

Książka generalnie dobrze napisana , dzieci mogą być zadowolone. Natomiast książkę oceniam negatywnie ze względu na wydźwięk ideologiczny ostatniego rozdziału o Pani Grecie, która jest conajmniej postacią kontrowersyjną. Przez autorkę książki przedstawiana jest jako bohaterka, która ratuje świat. Ratuje świat poprze to że nie lata samolotami a „sama jest weganką i namówiła do tego swoich rodziców”… W książce dzieci chciałyby tak jak p. Greta ratować świat.. Okazuje się że trzeba czytać książki zanim się je kupi..

9 użytkowników ma tytuł Moja pierwsza książka do czytania na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Moja pierwsza książka do czytania na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Moja pierwsza książka do czytania

Okładka książki Kolorujesz mój świat Natalia Juszczak, Anna Paszkiewicz
Kolorujesz mój świat Natalia Juszczak, Anna Paszkiewicz
Okładka książki Troszczę się o ciebie Natalia Juszczak, Anna Paszkiewicz
Troszczę się o ciebie Natalia Juszczak, Anna Paszkiewicz
Okładka książki Jestem wdzięczny, że Cię mam Natalia Juszczak, Anna Paszkiewicz
Jestem wdzięczny, że Cię mam Natalia Juszczak, Anna Paszkiewicz
Anna Paszkiewicz
Anna Paszkiewicz
Autorka ponad dwudziestu książek dla dzieci (m.in. Abstrakciki; Marzenie; Detektyw Bzik; Pafnucy, ostatni smok; O pewnym smoku, a nawet kilku; Językowe wygibasy). Na stałe współpracuje z czasopismem dla dzieci niewidomych i niedowidzących Promyczek. Od kilku lat w dolnośląskich przedszkolach i szkołach organizuje spotkania promujące czytelnictwo. Uwielbia podróże, truskawki, malarstwo abstrakcyjne i wędrówki po górach, podczas których ładuje swoje „pisarskie baterie”. To właśnie tam, w ciszy i z dala od zgiełku miasta do głowy przechodzą jej najdziwniejsze literackie pomysły…

Cytaty z książki Moja pierwsza książka do czytania

Dodaj cytat z książki Moja pierwsza książka do czytania