Nie czas uciekać

Okładka książki Nie czas uciekać autora Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald, 9788328151222
Okładka książki Nie czas uciekać
Walt DisneyRedakcja magazynu Kaczor Donald Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Agenci i detektywi (tom 3) Seria: Gigant poleca EXTRA komiksy
komiksy
Agenci i detektywi (tom 3)
Gigant poleca EXTRA
2022-07-22
2022-07-22
Zuzanna Gąsowska

Kup Nie czas uciekać w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nie czas uciekać

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie czas uciekać

bardzo fajna

bardzo fajna

Odejmuję gwiazdki za: wersaliki, przydługą opowieść pierwszą, pogmatwane i dziwaczne historie oraz ich rozwiązania. Najgorszy z tomów:(

Zdecydowanie najgorszy tom Agentów i Detektywów. Okropna, w dodatku bardzo długa historia zajmująca ponad 1/3 tego wydania - słabo narysowana, przewidywalna, nieciekawa i po prostu głupia i naiwna.
Jedyna historia warta uwagi to Zerwane połączenie - jest tajemnica, suspens, budowanie napięcia, klimatyczne rysunki Cavazzano. Może zakończenie trochę zbyt łatwe, ale w mysich komiksach widziałem już gorsze.

37 użytkowników ma tytuł Nie czas uciekać na półkach głównych
30 użytkowników ma tytuł Nie czas uciekać na półkach dodatkowych

Okładka książki Kaczor Donald. Przygody mimo woli. Walt Disney, praca zbiorowa
Kaczor Donald. Przygody mimo woli. Walt Disney, praca zbiorowa
Okładka książki Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Okładka książki Elektryczna 313 Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald, praca zbiorowa
Elektryczna 313 Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald, praca zbiorowa
Okładka książki Jaja w tarapatach Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Jaja w tarapatach Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Okładka książki Śladami dinozaurów Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Śladami dinozaurów Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald

Okładka książki Wielki pościg Flemming Andersen, Davide Baldoni, Casty, Andrea Ferraris, Luciano Gatto, Lars Jensen, Fabio Michelini, Marco Nucci, Peter Snejbjerg, Massimiliano Valentini, Fausto Vitaliano, Stefano Zanchi
Okładka książki Kwantomas kontratakuje Francesco Artibani, Davide Baldoni, Salvatore Deiana, Massimo Fecchi, Mario Ferracina, Andrea Ferraris, Marco Gervasio, Ettore Gula, Augusto Macchetto, Carol McGreal, Pat McGreal, Arild Midthun, Lorenzo Pastrovicchio, Giuseppe Sansone, Bruno Sarda, Alessandro Sisti, Matteo Venerus, Pietro Zemelo
Okładka książki Polowanie na Mikiego Gaja Arrighini, Fabio Celoni, Giuseppe Facciotto, Giorgio Fontana, Andrea Freccero, Lars Jensen, Augusto Macchetto, Marco Mazzarello, Gabriele Mazzoleni, Lara Molinari, Paolo Mottura, Marco Nucci, Emilio Urbano, Pietro Zemelo
Okładka książki Sto tysięcy mil podmorskiej żeglugi Davide Aicardi, Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Giorgio Cavazzano, Giulio Chierchini, Enrico Faccini, Giorgio Fontana, Federico Franzò, Ettore Gula, Corrado Mastantuono, Marco Mazzarello, Roberta Migheli, Roberto Moscato, Marco Nucci, Lorenzo Pastrovicchio, Vito Stabile, Fausto Vitaliano, Pietro Zemelo
Okładka książki Wszystkiego najlepszego, Donald! Stefano Ambrosio, Francesco Artibani, Antoni Bancells Pujadas, Marco Bosco, Giorgio Cavazzano, Giulio Chierchini, Paolo De Lorenzi, Enrico Faccini, Andrea Freccero, Lino Gorlero, Vitale Mangiatordi, Alessia Martusciello, Carol McGreal, Pat McGreal, Fabio Michelini, Carlo Panaro, Dave Rawson, Tommaso Ronda, Alberto Savini, Riccardo Secchi, Emilio Urbano, Pasquale Venanzio, Roberta Zanotta
Okładka książki Galaxy Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Galaxy Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald

Cytaty z książki Nie czas uciekać

Dodaj cytat z książki Nie czas uciekać