Milczenie lasu

Okładka książki Milczenie lasu autora Kimi Cunningham Grant, 9788382511062
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Milczenie lasu
Kimi Cunningham Grant Wydawnictwo: Słowne (dawniej Burda Media Polska) Seria: Słowne mroczne kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Słowne mroczne
These Silent Woods
2022-02-23
2022-02-23

Kup Milczenie lasu w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Milczenie lasui

Tajemnice wśród drzew

841 1 375

Oceny książki Milczenie lasu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Milczenie lasu

Nie oczekiwałam po tej książce wiele. Wypożyczyłam ją z biblioteki, bo spodobała mi się kombinacja grafiki i opisu z okładki.

Nie zawiodła mnie. Ba! Była przyjemnym zaskoczeniem. Porządnie skomponowanym i poprowadzonym thrillerem, który polubiłam - podobnie jak przedstawione w nim postacie.

Kupuję to, naprawdę - a nie kwapię się do czytania tego akurat gatunku! Historia trzyma w napięciu, jest przy tym ciekawym odbiciem międzyludzkich relacji, zwłaszcza tych na linii ojciec-córka.

W tle rozgrywają się też personalne tragedie, a współczucie przeżywamy na różnorodnych płaszczyznach. Do końca nie nudziła. To jest to!

Bardzo przyjemne czytadło. Krótka, treściwa, poruszająca.

Bardzo przyjemne czytadło. Krótka, treściwa, poruszająca.

Dość dosadnie określę zawartość tej książki - nie jest to ani przejmująca, ani tym bardziej trzymająca w napięciu historia. Ważne, że właśnie taka jest wg speców od marketingu.

887 użytkowników ma tytuł Milczenie lasu na półkach głównych
139 użytkowników ma tytuł Milczenie lasu na półkach dodatkowych