Okładka książki Storytelling (nie tylko) w biznesie. 10 prostych kroków do niezapomnianej opowieści autora Dana Norris, 9788380879775
Dana Norris Wydawnictwo: MT Biznes poradniki
poradniki
The Storytelling Code: 10 Simple Rules to Shape and Tell a Brilliant Story
2021-10-29
2021-10-29
Magda Witkowska

Kup Storytelling (nie tylko) w biznesie. 10 prostych kroków do niezapomnianej opowieści w ulubionej księgarnii

Oceny książki Storytelling (nie tylko) w biznesie. 10 prostych kroków do niezapomnianej opowieści

OPINIE i DYSKUSJE o książce Storytelling (nie tylko) w biznesie. 10 prostych kroków do niezapomnianej opowieści

Trochę zawiodłem się na tej książce. Czytałem, czytałem, aż przeczytałem i niewiele z niej wyniosłem.

Pieniądze wyrzucone w błoto. Nie polecam.

Pieniądze wyrzucone w błoto. Nie polecam.

Naprawdę bardzo mi się podobała. Nie wiem, skąd takie niskie oceny. Może nie wyczerpuje całości tematu - ale jest on tak obszerny, że spokojnie mogłyby powstać jeszcze 3 czy 4 książki w tym obszarze. Nie wiem, co wyciągną z niej osoby początkujące, ale mi udało się spojrzeć na storytelling i content z trochę innej perspektywy, właśnie dzięki tej książce. Myślę też, że to pomocny tytuł dla osób, które nie pracują w zawodzie związanym z tworzeniem contentu, a chciałyby być trochę bardziej kreatywne, otwarte, lepiej radzić sobie w różnych sytuacjach wymagających hmmmm kontaktu z ludźmi :D

59 użytkowników ma tytuł Storytelling (nie tylko) w biznesie. 10 prostych kroków do niezapomnianej opowieści na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Storytelling (nie tylko) w biznesie. 10 prostych kroków do niezapomnianej opowieści na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Storytelling (nie tylko) w biznesie. 10 prostych kroków do niezapomnianej opowieści