- ezoteryka, senniki, horoskopy
- rystal Grids Power: Harness The Power of Crystals and Sacred Geometry for Manifesting Abundance, Healing and Protection
- 2020-08-21
- 2020-08-21
Odkryj jedną z najbardziej wyjątkowych metod pracy z kryształami i kamieniami szlachetnymi! Dowiedz się, jak za pomocą kryształowych siatek zmaksymalizować ich energię i wzmocnić Twoją intencję. Autor, ekspert w dziedzinie pracy z kamieniami, odkrywa przed Tobą 34 kryształowe siatki na: obfitość i dobrobyt, połączenie z aniołami, oczyszczanie aury, ochronę domu, uzdrowienie, miłość, wzmocnienie odwagi i pewności siebie. Dowiedz się, w jaki sposób tworzyć i aktywować siatki, jakie kamienie ze sobą łączyć oraz w jaki sposób wzmocnić to połączenie przy użyciu kolorów i kształtów. Poznaj zasady świętej geometrii, które wykorzystywane są do tworzenia siatek. Spotęguj moc kamieni i zrealizuj swoje cele!
Kup Kryształowe siatki. Jak wykorzystać moc kryształów i świętej geometrii do osiągnięcia obfitości, zdrowia i stałej ochrony w ulubionej księgarni
Oceny książki Kryształowe siatki. Jak wykorzystać moc kryształów i świętej geometrii do osiągnięcia obfitości, zdrowia i stałej ochrony
16 użytkowników ma tytuł Kryształowe siatki. Jak wykorzystać moc kryształów i świętej geometrii do osiągnięcia obfitości, zdrowia i stałej ochrony na półkach głównych- Chcę przeczytać 10
- 0 Posiadam 1
- Magia 1
- Poradnik 1
- 2021 1
- Rozwój osobisty 1
Tagi i tematy do książki Kryształowe siatki. Jak wykorzystać moc kryształów i świętej geometrii do osiągnięcia obfitości, zdrowia i stałej ochrony
Cytaty z książki Kryształowe siatki. Jak wykorzystać moc kryształów i świętej geometrii do osiągnięcia obfitości, zdrowia i stałej ochrony
Dodaj cytat z książki Kryształowe siatki. Jak wykorzystać moc kryształów i świętej geometrii do osiągnięcia obfitości, zdrowia i stałej ochrony
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kryształowe siatki. Jak wykorzystać moc kryształów i świętej geometrii do osiągnięcia obfitości, zdrowia i stałej ochrony