Beztroskie dni #1

- Nijiro Days
- 2021-04-16
- 2021-04-16
- Sara Manasterska
Tej paczki po prostu nie da się nie lubić! Dobroduszny i wiecznie rozmarzony Natsuki, nieco mrukliwy otaku Tsuyoshi, szkolny playboy Tomoya i zawsze uśmiechnięty, choć nieco sadystyczny Kei'ichi. Mimo że różnią się od siebie jak to tylko możliwe, trudno o bardziej zgraną ekipę! Ich licealne życie pełne jest wzlotów i upadków, a każdy dzień przynosi nowe wyzwania. I oczywiście miłosne dylematy, których nie sposób ogarnąć w pojedynkę – w końcu zrozumienie płci pięknej to nie lada wyzwanie. Szykujcie się na poczwórną dawkę przyjaźni, romansu i humoru!
Kup Beztroskie dni #1 w ulubionej księgarni
- Przeczytane mangi 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Beztroskie dni #1
Dość przyjemne, ale nie zaciekawiło mnie
Dość przyjemne, ale nie zaciekawiło mnie
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMógłbym napisać, że mnie nie urzekła i tyle. Ok, nie była to najgorsza pozycja, ale dla mnie była płytka i dość przewidywalna. Mój osobisty odbiór przypominał oglądanie paradokumentu w jednej z telewizji... Rozrywka na podobnym poziomie. Historie były, proste i przewidywalne. Bohaterów było zbyt wielu. Z początku mi się mylili. Główna postać miała swój charakter ale nie została przedstawiona zbyt głęboko, raczej jako ktoś pokroju Patryka rozgwiazdy ze znanej kreskówki...
Było dużo dialogów, niektóre wpisane jako główne a mniejszym drukiem dodatkowe myśli. Wprowadziło to pewien chaos. Przeczytałem, ale nie sięgnę po kolejne tomy.
Mógłbym napisać, że mnie nie urzekła i tyle. Ok, nie była to najgorsza pozycja, ale dla mnie była płytka i dość przewidywalna. Mój osobisty odbiór przypominał oglądanie paradokumentu w jednej z telewizji... Rozrywka na podobnym poziomie. Historie były, proste i przewidywalne. Bohaterów było zbyt wielu. Z początku mi się mylili. Główna postać miała swój charakter ale nie...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZ ciekawości postanowiłem przeczytać 1 tom i powiem szczerze , że już wiem , że to nie będzie manga dla mnie. Bohaterowie nawet fajni , ale jakoś fabuła mnie nie zaciekawiła na tyle by kontynuować serię
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toA to tego jeszcze nie czytałam. Manga shojo, ale widziana od strony chłopaków. Momentami bardzo zabawna.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTypowa manga opowiadająca o szkolnym życiu bohaterów.
Typowa manga opowiadająca o szkolnym życiu bohaterów.