Syphon 2A

Okładka książki Syphon 2A autora Xela Knight, A.E. Murphy,
Okładka książki Syphon 2A
A.E. MurphyXela Knight Wydawnictwo: Self Publishing Cykl: Hell Queens Hath No Fury (tom 2) fantasy, science fiction
Hell Queens Hath No Fury (tom 2)
2021-04-23

Okładka książki Syphon 1A Xela Knight, A.E. Murphy
Syphon 1A Xela Knight, A.E. Murphy
A.E. Murphy
A.E. Murphy
A. E. Murphy jest królową sarkazmu i satyry. Lubi długie spacery po parku, tak jak kostki lodu lubią chłodzić się w piecu do pieczenia. Jest bez wysiłku niezależna i tak dobra w dorastaniu, że jest to niesprawiedliwe w stosunku do reszty świata. Dziś tylko dwa razy zdrzemnęła się i unikała zmywania naczyń tylko przez trzy dni, zanim zmusiła dzieci-niewolników do zrobienia tego dziś rano... wygrywając! Jej ulubionym hobby jest pisanie, jej najgorszym hobby jest czytanie przez to pisanie. Ma też dwa koty, które wnoszą zabawki na górę schodów i upuszczają je, aby móc je gonić. Robią to wielokrotnie w środku nocy. Kogo obchodzi, że następnego ranka będzie miała robotę? Na pewno nie koty. A jeśli to nie koty się budzą, to maluch wpełza z nią do łóżka i wyciąga pojedyncze włosy z jej głowy pulchnymi małymi palcami dla pocieszenia. Prawdopodobnie dlatego jest w ciągle zła, chyba że nie ma czekolady i kawy. ​

Cytaty z książki Syphon 2A

Dodaj cytat z książki Syphon 2A