- ezoteryka, senniki, horoskopy
- 2020-01-01
- 2020-01-01
Od wieków woda była wykorzystywana do określonych rytuałów. W tej książce najbardziej znana i ceniona szeptucha, Natalia Stepanova, dzieli się swoją wielopokoleniową wiedzą i opisuje wiele rytuałów, które wiążą się z zaklinaniem czy zamawianiem wody.
To skarbnica syberyjskiej mądrości, magiczna książka, która pomoże Ci zamienić zwykłą wodę w potężne narzędzie do uzdrawiania i samoleczenia, pozbywania się lęków oraz zaklinania rzeczywistości. Dzięki nim pokonasz dolegliwości, ukoisz nerwy i pokonasz lęki. Odprawisz rytuały ochronne dla domu, rodziny, dzieci i siebie. Odwrócisz działanie każdej klątwy i uroku. Odczynisz działanie złego oka. Poznaj tajemne zaklęcia szeptuchy.
Kup Wielka księga sekretnych zaklęć rosyjskich szeptuch. Miłość, bogactwo i odzyskanie zdrowia w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Wielka księga sekretnych zaklęć rosyjskich szeptuch. Miłość, bogactwo i odzyskanie zdrowia
43 użytkowników ma tytuł Wielka księga sekretnych zaklęć rosyjskich szeptuch. Miłość, bogactwo i odzyskanie zdrowia na półkach głównych- Chcę przeczytać 33
- Magia 2
- Sprzedane 1
- EKP 1
- Magtobuy 1
- Paranormal/Czarownice 1
- 2021 1
Cytaty z książki Wielka księga sekretnych zaklęć rosyjskich szeptuch. Miłość, bogactwo i odzyskanie zdrowia
Dodaj cytat z książki Wielka księga sekretnych zaklęć rosyjskich szeptuch. Miłość, bogactwo i odzyskanie zdrowia
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wielka księga sekretnych zaklęć rosyjskich szeptuch. Miłość, bogactwo i odzyskanie zdrowia
Nie wiem do kogo adresowana jest ta książka,Szeptuchy jej nie potrzebują bo mają moc aby uzdrawiać,reszta która tej mocy nie ma,od samego czytania i recytowania nie stanie się Szeptuchą.Taki w sumie neo katechizm,równie dobrze można wziąć pierwszy lepszy modlitewnik i klepać zdrowaśki prosząc o cud,Szeptucha prosić nie musi,ma uzdrowić to uzdrawia.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRytuały chyba na wszystkie bolączki i choroby ciała i życia.
Prosto.
Konkretnie, bez zbędnych wstępów i opisów.
Rytuały chyba na wszystkie bolączki i choroby ciała i życia.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toProsto.
Konkretnie, bez zbędnych wstępów i opisów.
Nie powaliła mnie na kolana
Nie powaliła mnie na kolana
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa książka to same konkrety. Zaklęcia i modlitwy w każdej potrzebie, bez zbędnych opisów i powodów jej napisania. Na każdy problem zdrowotny, miłosny, finansowy, na odzyskanie urody itd. autorka podaje zaklęcie. Dodatkową wartością są dla mnie przepisy na ziołowe napary pomocne nawet w bardzo poważnych chorobach. Nie wiem na ile są skuteczne, ale jeśli ktoś szuka pomocy i wierzy w zioła, nie zaszkodzi spróbować. Nie wiem też jak traktować to ,,zdradzenie tajemnicy''. Podobno szeptuchy nigdy nie spisują swoich ,,zamówień'' czyli zaklęć, tylko przekazują je swojej uczennicy w formie ustnej. Tutaj mamy dość pokaźny spis wiedzy, więc może w Rosji ten zwyczaj nie obowiązuje. Myślę że warto mieć ją w swojej bibliotece.
Ta książka to same konkrety. Zaklęcia i modlitwy w każdej potrzebie, bez zbędnych opisów i powodów jej napisania. Na każdy problem zdrowotny, miłosny, finansowy, na odzyskanie urody itd. autorka podaje zaklęcie. Dodatkową wartością są dla mnie przepisy na ziołowe napary pomocne nawet w bardzo poważnych chorobach. Nie wiem na ile są skuteczne, ale jeśli ktoś szuka pomocy i...