Nie ta chwila

Okładka książki Nie ta chwila autora Agnieszka Kowalska-Bojar, 9788366352087
Okładka książki Nie ta chwila
Agnieszka Kowalska-Bojar Wydawnictwo: motylewnosie.pl Seria: Seksowni dranie literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Seksowni dranie
2020-09-30
2020-09-30
9788366352087

Kup Nie ta chwila w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nie ta chwila

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie ta chwila

Ich relacja jest nieco dziwna a nawet mogę śmiało stwierdzić, że upośledzona bo i Żora jest specyficzny. Jednak jak to u Agnieszki książkę się połyka na raz, więc polecam🖤

Cała ta historia jest tak nierealna, że bardziej juz chyba być nie może. No i przy tym wszystkim po prostu głupkowata. Nie wiem jak ją traktować. Chyba powinna powstać jakaś kategoria fantasy obyczajowe... pierwsza część była jednak poważniejsza i zdecydowanie lepsza.

Kochane moliki zachęcam Was do przeczytania dark romansu pt. "Nie ta chwila" autorstwa @pisarz.babeczka.

Za egzemplarz dziękuję Wydawnictwu Motyle w nosie oraz autorce Agnieszce Kowalskiej-Bojar

Dark romans z wątkiem kryminalnym w tle, tak czy nie?

"Nagle dotarło do niej, kim tak naprawdę był. Niebezpieczny. Seksowny. Tak cholernie pociągający, że samo patrzenie na niego, na smukłe, umięśnione, półn@gie ciało, doprowadzało ją do wrzenia. Wiek nie miał tym razem znaczenia. Lecz co miało? Nic. W tej jednej chwili, wyrwanej z wieczności, nic nie miało. Kochała go. On kochał ją."

On - młody, sierota, przystojny, niebezpieczny, damski podrywacz, seryjny morderca, żołnierz ukraińskiego mafioza Aleksandra Soroczyńskiego.

Ona - młoda, ładna, z trudną przeszłością, z dobrego domu, policjantka.

Pewnego dnia wysoki rangą żołnierz ukraińskiego mafioza Aleksandra Soroczyńskiego, zostaje porwany i przywiązany do łóżka. Okazuje się, że porywaczem jest kobieta i chce wyrównać rachunki z przeszłości. Nie zdaje sobie sprawy jednak z tego, że jej ofiara to nie tylko damski łamacz serc, ale także brutalny seryjny morderca. Żora zaczyna coraz bardziej wchodzić w życie Litki. Szybko bowiem okaże się, że Litka jest nie tylko tajemniczą policjantką, ale także jego kolejnym zleceniem...

Czy tych dwoje znajdzie w sobie oparcie? Kto poniesie najwyższą cenę? Czy Żora wykonana swoje zadanie? I na kim? Czy w obecnej sytuacji będzie miejsce na miłość? Jakie bolesne tajemnice ukrywa Litka?

Ten dark romans nie pozwoli Wam się od niego oderwać ani na sekundę, będziecie go chłonąć do ostatniej strony. Ta pozycja czytelnicza to istny tajfun emocji. Autorka Agnieszka Kowalska-Bojar intryguje, bawi, trzyma w napięciu nas do ostatniego momentu. Doskonale pokazała nam ból, mroczne tajemnice z przeszłości, kłamstwa, miłość. Między bohaterami od pierwszej strony da się wyczuć iskry, napięcie, namiętności. Najbardziej polubiłam postać Żory. Mamy w przepiękny sposób pokazane, że miłość zawsze wygrywa, a źli chłopcy kochają i pociągają najbardziej. Zakończenie jest pełne niezwykłych emocji. Ta pozycja czytelnicza na pewno pozostawi w naszej głowie mnóstwo pytań jak i emocji po zakończeniu czytania lektury. Polecam Wam gorąco ten dark romans, na pewno się nim nie zawiedziecie i rozpali Was do czerwoności.

Dark romans z wątkiem kryminalnym w tle, tak czy nie?

499 użytkowników ma tytuł Nie ta chwila na półkach głównych
74 użytkowników ma tytuł Nie ta chwila na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nie ta chwila

Agnieszka Kowalska-Bojar
Agnieszka Kowalska-Bojar
Założycielka wydawnictwa self-publishing motyleWnosie. Autorka dark erotic, jednych z najbardziej kontrowersyjnych książek na rynku.

Cytaty z książki Nie ta chwila

Agnieszka Kowalska-Bojar Nie ta chwila Zobacz więcej
Agnieszka Kowalska-Bojar Nie ta chwila Zobacz więcej