Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story

Okładka książki Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story autora Cathy Glass, 9780008380380
Cathy Glass Wydawnictwo: HarperElement reportaż
reportaż
Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story
2020-02-20
2020-02-20
angielski

Kup Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story w ulubionej księgarnii

Oceny książki Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story

OPINIE i DYSKUSJE o książce Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story

Na półkach: , , , ,

Kolejna i najnowsza książka Cathy Glass, znowu mówiąca o pedofilii i znęcaniu się nad dziećmi. Mocna i smutna, wciąga od samego początku i pozwala nieco utożsamić się z małym Oskarem. Na szczęście kończy się dobrze. Warto było przeczytać i z niecierpliwością czekam na kolejną książkę tej autorki, aby móc poznać losy jej rodziny i dzieci, którymi się opiekuje.

6 użytkowników ma tytuł Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story

Cytaty z książki Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story

Dodaj cytat z książki Too scared to tell: Abused and alone, Oskar has no one. A true story