Dopóki piłka w grze. 75 lat Kazimierz Górskiego

- sport
- 2002-05-05
- 2002-05-05
Nota biograficzna i wywiad rzeka z najlepszym polskim trener.
Kup Dopóki piłka w grze. 75 lat Kazimierz Górskiego w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dopóki piłka w grze. 75 lat Kazimierz Górskiego
Nie jest to stricte wywiad-rzeka, tylko zbiór krótkich rozmów z Panem Kazimierzem, ale również felietonów na jego temat. Ich autorami są tacy dziennikarze jak Janusz Atlas, Grzegorz Stański, Ryszard Dyja, Mirosław Skórzewski czy Michał Pol.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCałość ma 100 stron i jest okraszona kilkunastoma zdjęciami z różnych okresów życia Trenera Tysiąclecia.