Niegrzeczny idol

- 2020-06-17
- 2020-06-17
- 2016-06-07
- Igor Filip
Dzika namiętność i szalenie przystojny muzyk.
Historia romansu osadzonego w oszałamiającym świecie gwiazd rocka.
Książkę polecają K.N. Haner i K.A. Figaro.
Ona – zwykła dziewczyna. Domatorka, wręcz outsiderka, o przeciętnej urodzie, długich, prostych włosach w kolorze mokrego piasku. On – facet o powierzchowności herosa i boskiej arogancji. Wokalista i gitarzysta jednego z najpopularniejszych na świecie zespołów rockowych, który wiedzie życie jak w cudownym śnie. Nieziemsko przystojny, czarujący, seksowny i… perwersyjny. Na pierwszy rzut oka różni ich dosłownie wszystko. Łączy? Muzyka i niewytłumaczalna chemia.
Niczym w kinowym hicie Narodziny gwiazdy wspólna trasa koncertowa daje początek miłości pełnej namiętności i pożądania. Miłości bożyszcza tłumów Killiana do Libby – zwykłej dziewczyny z sąsiedztwa, która okazała się bardziej uzależniająca niż wszystkie fanki świata.
Czy dziewczynie uda się zatrzymać idola, skoro cały świat chce jej go odebrać?
Historia romansu osadzonego w oszałamiającym świecie gwiazd rocka.
Książkę polecają K.N. Haner i K.A. Figaro.
Czy dziewczynie uda się zatrzymać idola, skoro cały świat chce jej go odebrać?
Kup Niegrzeczny idol w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Niegrzeczny idol
2317 użytkowników ma tytuł Niegrzeczny idol na półkach głównych- Przeczytane 1 796
- 2021 76
- 2020 59
- 2020 50
- Legimi 33
- 2022 23

Opinie i dyskusje o książce Niegrzeczny idol
Książka ta naprawdę wciąga, choć nie od pierwszych stron.
Sami bohaterowie są rożni, ale mimo tego pasują do siebie. Ich znajomość nie zaczęła się "różowo", ale z czasem ich relacje się zmieniły. Ponadto oni sami zmagają się z różnymi problemami i pokonują swoje słabości. Ich historia pokazuje, jak wiele muszą wycierpieć, aby dojść do upragnionego celu. Pokazuje, że nie ważna jest kariera, jeśli nie ma się przy sobie bliskiej osoby ze wsparciem.
Książka ta naprawdę wciąga, choć nie od pierwszych stron.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSama historia dwójki bohaterów jest interesująca i bardzo "gorąca". Nie brakuje "gorących" scen, bym powiedziała że ich aż nadto, ale to nie ujmuje nic tej powieści.
Do tej książki podchodziłam kilka razy, przeczytałam ale myślę że szybko zapomnę, Niczym szczególnym się nie wyróżniła.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka w porządku.
Książka w porządku.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGENIALNA! Cudownie sie czytało. Świetnie napisane a glowni bohaterowie....no boscy!!!!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo było urocze, zabawne w taki czasem trochę żenujący sposób (niektóre teksty są rodem z gimnazjum i nie zawsze to pasowało),ale bardzo podobała mi się relacja Liberty i Killiana i każdego z osobna z zespołem. Wolałabym tylko więcej muzyki, bo w ogóle nie czułam, że główny bohater jest gwiazdą rocka. Początek ich relacji trochę pospieszony jak dla mnie, ale całość wypadła bardzo spoko i już się cieszę na drugi tom :).
To było urocze, zabawne w taki czasem trochę żenujący sposób (niektóre teksty są rodem z gimnazjum i nie zawsze to pasowało),ale bardzo podobała mi się relacja Liberty i Killiana i każdego z osobna z zespołem. Wolałabym tylko więcej muzyki, bo w ogóle nie czułam, że główny bohater jest gwiazdą rocka. Początek ich relacji trochę pospieszony jak dla mnie, ale całość wypadła...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDzika namiętność i szalenie przystojny muzyk. Historia romansu osadzonego w świecie gwiazd rocka.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚmiało polecam tę historię nie tylko na gorące letnie wieczory, ale na każdą porę roku, bo stanowi całkiem udaną mieszankę pasji, miłości i erotyki, ale przede wszystkim emanuje z niej pozytywna energia.
Z początku wszystko fajnie się czyta... Ale już pod koniec robi się męcząca i przewidywalna. Mimo wszystko przeczytam następne części.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLekki romans. Czyta się szybko i nawet przyjemnie, ale chwilami potrafi znużyć. Mimo że to pierwszy tom serii, przeczytałam go jako drugi. I bardzo dobrze, bo gdybym zaczęła od niego chyba nie sięgnęłabym po kolejne. Nie jest źle, naprawdę, po prostu historia głównych bohaterów mnie nie porwała.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLekkie, przyjemne, seksowne i gorące książki, idealne na wakacyjny czas. Jeśli lubicie muzyczne klimaty to tym bardziej ta seria jest dla was, chociaż jak dla mnie tej całej otoczki muzycznej i tak było trochę za mało 😆
"Niegrzeczny idol" nieco przypomina swoją fabułą film "Narodziny gwiazdy" ale główni bohaterowie byli dużo bardziej uroczy i intrygujący od tych filmowych. Cięte riposty, gorące sceny, dużo muzyki i swojski klimat, jestem bardzo na tak!
Świetna książka! Polecam 🔥❤️
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Niegrzeczny idol" nieco przypomina swoją fabułą film "Narodziny gwiazdy" ale główni bohaterowie byli dużo bardziej uroczy i intrygujący od tych...
Bardzo fajna, lekka. Fajnie wprowadza klimat koncertów.
Bardzo fajna, lekka. Fajnie wprowadza klimat koncertów.