Star wars wojny klonów gambit oblężenie

- fantasy, science fiction
- Kolekcja książek Star Wars
- Star wars:clone wars gambit:siege
- 2012-01-01
- 2012-01-01
- Anna Hikiert-Bereza, Andrzej Syrzycki
Zamknięcie wątków z poprzedniego tomu(książka wydana w 2 tomach) kolekcja książek star wars tom 20
Kup Star wars wojny klonów gambit oblężenie w ulubionej księgarni
Oceny książki Star wars wojny klonów gambit oblężenie
303 użytkowników ma tytuł Star wars wojny klonów gambit oblężenie na półkach głównych- Przeczytane 192
- Star Wars 35
- Star Wars 12
- Gwiezdne Wojny 5
- Star Wars 3
- Gwiezdne wojny 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Star wars wojny klonów gambit oblężenie
Dramat, absurdalna fabuła i nudne dialogi ciągnące się przez kilkanaście stron które nic nie wnoszą !
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toObydwie częścia razem chyba po raz pierwszy pokazują subtelne machinacje Palpatine'a oraz skomplikowaną relację pomiędzy Obi Wan'em, a Anakinem (tym razem już na równych relacjach).
Dobrze się czyta i niesamowicie rozbudowuje gówne charaktery całej serii.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobrze się czyta i niesamowicie rozbudowuje gówne charaktery całej serii.
Przy ocenie pierwszej części chyba poniósł mnie zbytnio entuzjazm. Książka męcząca, momentami przerażająco nudna. Jadąc autobusem niejednokrotnie omal przy niej nie zasnąłem. Za to plus za dialogi i poczucie humoru.
6/10.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to6/10.
Dokończenie opowieści rozpoczętej w książce Misja na Lanteeb. Nie wiem co wymusiło na autorce takie rozpołowienie książki i wydanie jej jako odrębne tomy...
W książce są:
- elementy szpiegowskie, ale daleko im do ideału
- elementy wojenne, ale daleko im do klasyki
- elementy akcji, ale tu także daleko do klasyki
chyba jednak StarWars to gatunek sam w sobie.
Książka do przeczytania dla fanów SW. Jednak trzeba przeczytać część poprzednią, bo będzie zaskoczenie i zdziwienie - o co tu k... chodzi.
Można sobie odpuscić...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW książce są:
- elementy szpiegowskie, ale daleko im do ideału
- elementy wojenne, ale daleko im do klasyki
- elementy akcji, ale tu także daleko do klasyki
chyba jednak StarWars to gatunek sam w sobie.
Książka do...
Jest to kontynuacja poprzedniego wątku Gambitu na Lanteeb. Poprzednia część była taka sobie, ta jest ciut lepsza, ale brakuje mi czegoś do pełni zachwytu. Po prostu zaczęte wątki należało skończyć i tak też się stało. Przeczytajcie tylko wtedy, gdy skończyliście cześć pierwszą. Mnie obie części Gambitu zmęczyły. Czekam na lepsze tomy Gwiezdnych Wojen.