Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości

Okładka książki Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości autora John Byrne, Chris Claremont, Andy Yanchus, 9788328210189
Chris ClaremontJohn Byrne Wydawnictwo: Hachette Polska Cykl: Superbohaterowie Marvela (tom 78) Seria: Superbohaterowie Marvela komiksy
komiksy
Superbohaterowie Marvela (tom 78)
Superbohaterowie Marvela
2019-12-18
2019-12-18
Mateusz Jankowski, Michał Toński

Kup Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości w ulubionej księgarnii

Oceny książki Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości

OPINIE i DYSKUSJE o książce Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości

Mamy rok 1983 i John Byrne postanawia, iż przybliży nam kanadyjskich Avengers którzy wstępnie pojawili się przez chwilę w 1980 r. w komiksach o X-Men. Ten tom Superbohaterów Marvela ukazuje nam pierwszą ich historie z mutantami a później ich 6 pierwszych solowych zeszytów. Jest ciekawie, grupa jak zwykle dziwna ale fajnie pomyślana. Rysunki na poziomie tylko Ci wrogowie tacy trochę dziwni. Mamy tutaj jeszcze powrót do korzeni i pokazanie jak grupa powstawała. Tom ciekawy który przybliżył mi grupę którą wcześniej praktycznie nie znałem. Gdy czytałem komiksy w latach 90 nawet o tej grupie nie słyszałem. Tom na plus.

21 użytkowników ma tytuł Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości na półkach głównych
16 użytkowników ma tytuł Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości na półkach dodatkowych

Okładka książki X-Men Epic Collection. Lifedeath Chris Claremont, Al Milgrom, John Romita Jr.
X-Men Epic Collection. Lifedeath Chris Claremont, Al Milgrom, John Romita Jr.
Okładka książki X-Men Epic Collection. Mutant Massacre Jon Bogdanove, Mark D. Bright, Chris Claremont, Christopher Priest, Marc Silvestri, Roger Stern
Okładka książki Wolverine. Broń X Chris Claremont, Frank Tieri, Barry Windsor-Smith
Wolverine. Broń X Chris Claremont, Frank Tieri, Barry Windsor-Smith
Okładka książki X-Men Epic Collection. Wounded Wolf Arthur Adams, June Brigman, Chris Claremont, John Romita Jr., Barry Windsor-Smith
Okładka książki X-Men Epic Collection. Mutant Genesis Chris Claremont, Andy Kubert, Jim Lee, Fabian Nicieza, Whilce Portacio
Okładka książki New Mutants Epic Collection. Fallen Angels Chris Claremont, Jo Duffy, Kerry Gammill, Butch Guice, Joe Staton
Okładka książki X-Men - Saga Miotu Chris Claremont, Dave Cockrum, Bill Sienkiewicz, Paul Smith
X-Men - Saga Miotu Chris Claremont, Dave Cockrum, Bill Sienkiewicz, Paul Smith
Chris Claremont
Chris Claremont
amerykański pisarz, twórca powieści i komiksów

Okładka książki Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Okładka książki Batman: Mroczne więzienia Jorge Jimenez, Tomeu Morey, Chip Zdarsky
Batman: Mroczne więzienia Jorge Jimenez, Tomeu Morey, Chip Zdarsky
Okładka książki Superman - Action Comics: Supergwiazdy Jason Aaron, Eddy Barrows, Eva De La Cruz, Romulo Fajardo Jr., Gavin Guidry, Rex Lokus, Danny Miki, Inaki Miranda, Patricia Mulvihill, John Ridley, Rainbow Rowell, Gail Simone, John Timms, Cian Tormey, Jonas Trindade, G. Willow Wilson

Cytaty z książki Alpha Flight: Poszukiwany: Wolverine! Żywy lub Martwy! / Cienie przeszłości