Bad Boys Bring Heaven

Okładka książki Bad Boys Bring Heaven autora C.S. Riley, 9788328366145
Okładka książki Bad Boys Bring Heaven
C.S. Riley Wydawnictwo: Editio Cykl: Heaven (tom 1) Seria: Editio Red literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans

Oceny książki Bad Boys Bring Heaven

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bad Boys Bring Heaven

Świetna fabuła!

Świetna fabuła!

Rzadko mi się zdarzy odłożyć niedoczytaną książkę. Irytująca, wulgarna główna bohaterka, ciągnącą się fabuła, rozdziały nic nie wnoszące do dalszej historii. Nie dałam rady przeczytać w całości, bo czułam, że trace czas na tak kiepską książkę.

Mam do tej książki love-hate relationship. Z jednej strony Hope buntowniczka, która samym spojrzeniem zmienia wszystko w lód z drugiej Asa, bardzo podobny, charakterny, buntowniczy... Przez większość czasu wyzywają się albo udają największych wrogów... Książka dłużyła mi się przez około 300 stron i dopiero pod koniec zaczęło się coś dziać. Jedna z rzeczy która mnie zirytowała były opisy, do tego tak wzniosłe że aż miałam ciary żenady. Nie wiedziałam czy czytam ckliwe romansidło czy książkę dla zbuntowanych nastolatków. Nie podobało mi się też to że na co drugiej stronie były przekleństwa lub wyzwiska. Książka była mocno wulgarna, niby z plot twistem, ale można było się go domyślić. Bardzo się zmęczyłam czytając tą pozycję i nie wiem czy sięgnę po kolejną część, bo czytanie to ma być przyjemność a nie przykry obowiązek.

962 użytkowników ma tytuł Bad Boys Bring Heaven na półkach głównych
148 użytkowników ma tytuł Bad Boys Bring Heaven na półkach dodatkowych