Kandydatka

Okładka książki Kandydatka autora Rachel E. Carter, 9788328061415
Okładka książki Kandydatka
Rachel E. Carter Wydawnictwo: Uroboros Cykl: Czarny Mag (tom 3) fantasy, science fiction
Czarny Mag (tom 3)
Candidate
2019-09-18
2019-09-18
2015-12-21
Emilia Skowrońska

Kup Kandydatka w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Kandydatkai

Śmierć marzeń o lepszej części

376 11 27

Oceny książki Kandydatka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kandydatka

Ten tom był gorszy od poprzednich. Na koniec pojawił się pierwszy zarys jakiejkolwiek fabuły i nawet intryga, ale główna bohaterka to kompletna mimoza bez charakteru, więc i tak nic nie zrobiła. Nie polecam.

Dobra dalsza część cyklu. Trochę mniej walki co jest sporym minusem, więcej intryg i dworskiej polityki. Główna bohaterka straciła trochę pazura.

No chyba do tej pory najgorsza część. Główna bohaterką prawie do końca książki zachowuje się jak głupia edoistka. Najważniejsze są dla niej szaty czarnego maga a nie miłość, nie bracia, nie korona.
Dlaczego tak uważam po pierwsze szkoda jej czasu na spotkanie z bratem bo woli trenować. Wcześniej nawet nieprzespana noc je w spotkaniu brata nie przeszkadzała. Po drugie choć dowiedział się o przeszłości Darrena i tym co spotało jej brata nawet nie zastanawia się co się stanie z Darrenem jakby to ona zdobyła szaty czarnego maga a przecież mówi że go kocha. Jest tak zaślepiona żądżą zdobycia szat że jest gotowa stracić życie aby je zdobyć. Dopiero końcówka książki otwiera jej oczy na niektóre sprawy.

Mam nadzieję że kolejna część będzie lepsza

1923 użytkowników ma tytuł Kandydatka na półkach głównych
470 użytkowników ma tytuł Kandydatka na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Kandydatka

Rachel E. Carter
Rachel E. Carter
Autorka serii bestsellerów USA Today "Czarny Mag" - młodzieżowej fantasy o magii, miłości i wojnie - a to dopiero początek tego, co ma w planach na przyszłość! Ma zwyczaj gromadzenia dużych ilości kawy i słabość do złoczyńców i Panów Darcych tego świata.

Cytaty z książki Kandydatka

Rachel E. Carter Candidate Zobacz więcej