Grudge match

- e-book
- 2017-10-05
- 2017-10-05
- angielski
An underground fight club.
A woman who shouldn’t have been there.
And the man who owns it.
**—**
Ross Ward is bound by the chains of his past he never could seem to shake, leaving him living in darkness, detached from the world around him, and an obsessive workaholic with really only one rule: mind your own business.
Until one night, there was Adalind Hollis - scared, confused, in need of help. And for the first time, he couldn’t convince himself to walk away, to mind his own business.
Even after she was getting the care she needed, he couldn’t seem to make himself stay away. But keeping her close meant he would eventually have to let her in, would have to offer over the horrors of his past, and hope she could accept it.
But even if she would embrace his past, could she accept his plan to exact brutal, bloody vengeance against the man who hurt her?
Kup Grudge match w ulubionej księgarni
Oceny książki Grudge match
- 📱Ebook 1
- MMA 1
- 2025 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Grudge match
Pierwsza książka, którą przeczytałam z universum miasta Navesin Bank. Okazuje się, że grupy przestępcze i pojedynczy gracze w tym mieście zawarli swoisty rozejm i nie wchodzą sobie w drogę. Każdy ma własne biznesy albo strefy wpływów, których się trzyma.
Ross Ward – właściciel podziemnego klubu walk Hex, z poharataną i brudną przeszłością, która zostawiła szramy na jego ciele i psychice.
Adalind – zwykła dziewczyna, pochodząca z dobrego domu, pełnego miłości i ciepła.
Ciekawa historia, którą przyjemnie się czyta.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRoss Ward – właściciel podziemnego klubu walk Hex, z poharataną i brudną przeszłością, która zostawiła szramy na jego...
Piękna miłość, ciężkie doświadczenia z przeszłości oraz ciekawy przyjaciel. Świetnie napisana książka przeczytana w jeden wieczór
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGRUDGE MATCH daje jednemu ciężko żyjącemu antybohaterowi szansę, by przestać być swoim największym wrogiem i zaakceptować, że nawet on potrzebuje miłości i miękkiego miejsca do lądowania, których nigdy nie miał w swoim życiu.
Była bezradną ofiarą własnej dobroci. Kiedy Adalind leżała nieprzytomna i krwawiła, to jej wrażliwość i zaufanie do świata zburzyły mury samoobrony Rossa Warda i otworzyły bramy zarówno jego sercu, jak i jego zaufaniu. Jest właściciel nielegalnego podziemnego klubu walk o nazwie Hex. Świat Rossa jest mniej niż ładny, ale w Navesink Bank jest siłą, z którą należy się liczyć. Ostatnią rzeczą, jakiej potrzebuje Adalind, jest zobaczenie świata jego oczami lub wiedzieć o rzeczach, które musiał zrobić , by przeżyć.
Adalind dorastała w domu pełnym miłości i rodziny, ale kiedy musiała rozwinąć skrzydła i zacząć wszystko od nowa, nie miała pojęcia o przestępczym świecie w Navesink Bank . Nie wiedziała, że jej przystojny rycerz w lśniącej zbroi może walczyć o jej honor.
Tym razem Jessica Gadziala daje nam bohaterkę, która wie, jak szczęśliwa, opiekuńcza jest rodzina i skupia się na antybohaterze z historią, która może stopić serce góry lodowej, gdy zagubiony mały chłopiec w końcu znajduje dom dla swojego serca.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toByła bezradną ofiarą własnej dobroci. Kiedy Adalind leżała nieprzytomna i krwawiła, to jej wrażliwość i zaufanie do świata zburzyły mury samoobrony...
Grudge match to gra sportowa pomiedzy ludźmi lub zespołami, ktore się nie lubią wzajemnie lub są niezadowolone z przebiegu poprzedniej gry.
Ksiazka jest dobra, ciekawi bohaterowie i fantastyczna miłość. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiazka jest dobra, ciekawi bohaterowie i fantastyczna miłość. Polecam