Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu

Okładka książki Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu autora Agnieszka Tyszka, 9788310131492
Okładka książki Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu
Agnieszka Tyszka Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Cykl: Zosia z ulicy Kociej (tom 11) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Zosia z ulicy Kociej (tom 11)
2019-06-01
2019-06-01

Kup Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu

Świat widziany oczami dziecka.

Świat widziany oczami dziecka.

Na półkach: , , , , , , ,

[782]
"Rysowanie pomaga
w porządkowaniu uczuć"

Sympatyczna i pełna humoru książka o dalszych przygodach Zosi i jej rodziny.

[782]
"Rysowanie pomaga
w porządkowaniu uczuć"

Sympatyczna i pełna humoru książka o dalszych przygodach Zosi i jej rodziny.

Jedenasta z serii książek o rezolutniej Zosi, która mieszak przy ulicy Kociej 5 i uwielbia przesiadywać na swoim ulubionym drzewie w ogrodzie. Tym razem Zosia przymusowo wyjeżdża do dziadków do Ośmiu Dębów, bo na Kociej trwa remont! Jak sami wiecie i remont i przymusowe „wygnanie” nie wpłyną na ilość zabawnych przygód! Zosia zapewni Wam je na każdym kroku! To przezabawna historia, która daje wiele radości i uśmiechu w trakcie czytania.

77 użytkowników ma tytuł Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu na półkach głównych
12 użytkowników ma tytuł Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu

Okładka książki Hotel Winterhouse Chloe Bristol, Ben Guterson
Hotel Winterhouse Chloe Bristol, Ben Guterson
Okładka książki Gorzka czekolada i inne opowiadania o ważnych sprawach Paweł Beręsewicz, Wojciech Cesarz, Barbara Kosmowska, Andrzej Maleszka, Katarzyna Ryrych, Katarzyna Terechowicz

Cytaty z książki Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu

Dodaj cytat z książki Zosia z ulicy Kociej. Na wygnaniu