Wojownicy. Nowa przepowiednia #4: Blask gwiazd.

360 str.
- Starlight
- Katarzyna Krawczyk
- Nowa Baśń
- Wojownicy Koty
- Starlight
- Wojownicy (tom 10)
- fantastyka, fantasy, science fiction
- Katarzyna Krawczyk
- Nowa przepowiednia
- Wojownicy Koty
Wojownicy wreszcie dotarli do nowego domu, ale w ich życiu nadal nie zapanował spokój. Koty muszą ustalić nowe granice terytorium, odnaleźć nowe miejsce komunikacji z przodkami, a co najważniejsze, poradzić sobie z kolejnym niebezpieczeństwem, które tym razem pochodzi od nich samych.
Dodaj książkę do biblioteczki
Polecane księgarnie
Pozostałe księgarnie
Informacja
Dyskusje
Wypożycz z biblioteki
Nowy dom. Nowa nadzieja. Nowe kłopoty.
Mogą Cię również zainteresować
Opinie [8]
Bardzo mi się podobała. W końcu nasze koty odnalazły nowe schronienie. Co oznacza że i będą nowe kłopoty.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna dobra książka Erin Hunter !
Pokaż mimo toTa książka jest rewelacyjna. Szczególnie wciągnął mnie wątek miłości Liściastej Sadzawki z Wronim Piórem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toChyba się uzależniłam
Pokaż mimo toSpodziewałem się... Jak wojownicy po prostu tak o osiedlają się na nowych terenach... A co dostałem? Właśnie to plus: Intrygi! (w sumie to były małe spoilery więc je usunąłem) Oraz trzymanie w napięciu i niespodziewane zwroty akcji! Cóż... Kto się tego spodziewał? Chyba każdy... I za to kocham Wojowników! Zawsze tacy sami, ale jednocześnie zawsze inni. Polecam każdemu kto...
więcejI kolejny świetny tom przygód kocich wojowników! Akcja w nowym domu klanów rozkręcała się powoli, ale ostatnie sto stron dało mi dokładnie to, czego oczekiwałam i czego pragnęłam.
więcejW tej części znajdziemy nieco więcej relacji pomiędzy kotami, a wątek jednej z bohaterek ogromnie mnie przejął i chcę jak najszybciej poznać jego zakończenie. To takie niesprawiedliwe!
Co do...
''Blask Gwiazd'' czytałoby mi się o wiele lepiej, gdybym nie natknęła się na spoilery, co nie zmienia faktu, że książka mnie niesamowicie wciągnęła i pochłonęłam ją w jeden dzień. Nowy dom klanów, rozterki głównych bohaterów, kolejne spiski - wszystko niesamowicie ciekawe. Rozdziały były pisane z dwóch perspektyw i kiedy w jednej zaczynało robić się ciekawie, zaczynała się...
więcejKolejna już część mojej ukochanej serii i jak zawsze się nie zawiodłam! Książkę czyta się niezwykle szybko, mi starczył jeden dzień zaledwie, żeby pochłonąć ją całą :) I znów mamy sporo zawirowań, sporo intryg, niepewności i tajemnicy. W tej książce, jak w żadnej chyba dotąd, sporo było obecności Klanu Gwiazdy i jego znaczenia dla czterech leśnych klanów. Podobał mi się ten...