Współczesna terapia bańkowa

Okładka książki Współczesna terapia bańkowa autora Shannon Gilmartin, 9788360170922
Okładka książki Współczesna terapia bańkowa
Shannon Gilmartin Wydawnictwo: Purana zdrowie, medycyna
zdrowie, medycyna
The guide to modern cupping therapy
2018-01-01
2018-01-01

Kup Współczesna terapia bańkowa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Współczesna terapia bańkowa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Współczesna terapia bańkowa

Fajne kompendium wiedzy na temat baniek.

Fajne kompendium wiedzy na temat baniek.

Czy jest poruszony temat stawiania baniek małym dzieciom, ile baniek do wieku, jak często, przeciwskazania, jakich efektów można się spodziewać po np podniesienia temperatury

20 użytkowników ma tytuł Współczesna terapia bańkowa na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Współczesna terapia bańkowa na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Współczesna terapia bańkowa

Dodaj cytat z książki Współczesna terapia bańkowa