Zaginiony skarb

- literatura dziecięca
- Strażnicy Zamku Penhallow (tom 2)
- The Hounds of Penhallow Hall
- 2018-01-01
- 2018-01-01
- Teresa Bielecka
Po raz kolejny odwiedź zamek Penhallow - miejsce, które kryje wiele tajemnic...
Dalsze perypetie Poli, która razem z mamą zamieszkuje w zamku Penhallow. Dziewczynka zaprzyjaźnia się z Rexem, posągiem psa, którego budzi z długoletniego snu. Pewnego dnia Pola budzi ze snu kolejnego psa - Li-Mei, chińskiego porcelanowego pieska z Czerwonej Bawialni w Zamku Penhallow. Mały pies opowiada dziewczynce historie o przemytnikach i upiorach. Czy Rexowi uda się pomóc Poli odkryć prawdę kryjącą się w tych opowieściach?
Drugi tom magicznej serii Holly Webb - autorki bestsellerowych książek “Zaopiekuj się mną”.
Kup Zaginiony skarb w ulubionej księgarni
Oceny książki Zaginiony skarb
- Literatura angielska, walijska, szkocka, irlandzka 1
- Papierowa 1
- Cztery 🐾 dla 👧👦 1
- Marcel 1

![Okładka książki Pewnego razu w Nibylandii. Między światami [tom 2] Jana Christy, Kiki Thorpe](https://s.lubimyczytac.pl/upload/books/4839000/4839101/647726-170x243.jpg)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zaginiony skarb
Super książka!!! Druga część jeszcze lepsza od pierwszej. Na pewno sięgnę po kolejny tom.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFajna książka. Szybko się czyta.
Fajna książka. Szybko się czyta.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPoziom pierwszego tomu podtrzymany. Czyta się szybko, jest jakaś zagadka, bardzo fajny bajkowy klimat przemieszany z życiowymi problemami (szkoła, tęsknota po stracie rodzica). Przeczytana z dużą przyjemnością.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna z najlepszych książek Holly webb :)
Jedna z najlepszych książek Holly webb :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo była ciekawa książka.
To była ciekawa książka.