Zapach Wiary - Michael

Okładka książki Zapach Wiary - Michael autora Kenzie,
Okładka książki Zapach Wiary - Michael
Kenzie Wydawnictwo: Self Publishing Cykl: Zapach wiary (tom 2) fantasy, science fiction
Zapach wiary (tom 2)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zapach Wiary - Michael

5 użytkowników ma tytuł Zapach Wiary - Michael na półkach głównych

Kenzie
Kenzie
Profil utworzony przed laty i na początku mojej pisarskiej drogi. Od tamtego czasu wiele się zmieniło, a wszystkie dotychczas wydane książki będą wznowione i ponownie zredagowane. Pojawią się poprawione i doszlifowane już nie pod pseudonimem. Niestety portal ten uniemożliwia mi na tą chwilę usunięcie wspomnianych pozycji i z tego powodu postanowiłem pozostawić tutaj tę wiadomość, którą kieruję do Was. Nikt z nas nie urodził się geniuszem i każdy nasz talent musimy doskonalić przez długie lata. W międzyczasie wydałem kolejne książki, których tu nie udostępniłem. Może to się zmieni. Jeżeli tak się stanie, to pojawią się one na zupełnie nowym profilu autorskim. Dziękuję za wszystkie dobre opinie i miłe słowa, które do mnie kierowaliście przez te wszystkie lata tu i poprzez kanały social media. Wszystkie wasze uwagi były dla mnie bardzo cenne i pomogły mi wychwycić pewne niuanse pisarskie i zmienić je na lepsze. To dzięki Wam. Nie zapomnę również podziękować za hejt i opinie recenzentów, którzy czytali moje książki co dziesiątą stronę, aby zrobić sobie statystyki. Zdradziliście się w swoich recenzjach mieszając wątki, imiona i postacie. Też byliście dla mnie pewnym doświadczeniem i lekcją na temat czytelnictwa wśród „pewnych” recenzentów. Jeżeli nadal jesteście zainteresowani moimi książkami, to na pewno powiadomię Was o wszystkich wznowieniach i kolejnych publikacjach za pomocą linku lub nowego profilu autorskiego tutaj. Dziękuję za wspólną przygodę i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy na kartach moich kolejnych książek. Miło znów będzie gościć na waszych półkach. Z pozdrowieniami niegdysiejszy Adrian John Kenzie

Cytaty z książki Zapach Wiary - Michael

Dodaj cytat z książki Zapach Wiary - Michael