Kot Winston. Mruczący agent

Okładka książki Kot Winston. Mruczący agent autora Frauke Scheunemann, 9788380572294
Okładka książki Kot Winston. Mruczący agent
Frauke Scheunemann Wydawnictwo: Debit Cykl: Kot Winston (tom 2) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Agata Janiszewska

Kup Kot Winston. Mruczący agent w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kot Winston. Mruczący agent

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kot Winston. Mruczący agent

Drugi tom przygód uroczego i super inteligentnego kota Winstona i jego czworonożnych i dwunożnych przyjaciół utrzymuje wysoki poziom pierwszego. Znów jest dużo humoru i trochę dramatycznych momentów. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że tomy są za krótkie - ledwo zacznie się czytać, a tu już koniec. Na szczęście są jeszcze trzy.

super dla dzieci i nastolatków

super dla dzieci i nastolatków

Dla dzieci i młodszej młodzieży. Jest w niej coś fajnego.

Dla dzieci i młodszej młodzieży. Jest w niej coś fajnego.

75 użytkowników ma tytuł Kot Winston. Mruczący agent na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Kot Winston. Mruczący agent na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Kot Winston. Mruczący agent

Frauke Scheunemann
Frauke Scheunemann
Frauke Scheunemann was born in Du¨sseldorf in 1969. She received a doctorate in law, then completed her training at North German Broadcasting and worked as a journalist and press spokesperson. She has been writing full time since 2002, and has published a series of highly successful novels together with her sister, Wiebke Lorenz, under the collective pseudonym of "Anne Hertz." Frauke Scheunemann lives with her husband and their four children in an old parsonage in Hamburg.

Cytaty z książki Kot Winston. Mruczący agent

Dodaj cytat z książki Kot Winston. Mruczący agent