Kot Winston. Mruczący agent

- Winston. Agent auf leisen Pfoten
- 2018-03-28
- 2018-03-28
- Agata Janiszewska
Drugi tom przygód superkota!
Winston staje przed kolejnym detektywistycznym wyzwaniem. Gdy Emilka, koleżanka z klasy Darii, zostaje porwana, Winstonowi i jego przyjaciołom nie pozostaje nic innego, jak odważnie rzucić się w wir przygody. Porywacz żąda sowitego okupu, a policja daremnie szuka punktu zaczepienia. Ktoś musi pomóc, a kto, jeśli nie najmądrzejszy i najmężniejszy brytyjski kot krótkowłosy, jakiego znamy?
Kup Kot Winston. Mruczący agent w ulubionej księgarni
Oceny książki Kot Winston. Mruczący agent
75 użytkowników ma tytuł Kot Winston. Mruczący agent na półkach głównych- Przeczytane 53
- Dziecięce 2
- Legimi 2
- Wypożyczane z... 1
- Serie 1
- WYZWANIE 2019/2020 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kot Winston. Mruczący agent
Drugi tom przygód uroczego i super inteligentnego kota Winstona i jego czworonożnych i dwunożnych przyjaciół utrzymuje wysoki poziom pierwszego. Znów jest dużo humoru i trochę dramatycznych momentów. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że tomy są za krótkie - ledwo zacznie się czytać, a tu już koniec. Na szczęście są jeszcze trzy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tosuper dla dzieci i nastolatków
super dla dzieci i nastolatków
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDla dzieci i młodszej młodzieży. Jest w niej coś fajnego.
Dla dzieci i młodszej młodzieży. Jest w niej coś fajnego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna porcja przygód Darii i kota Winstona oraz paczki ich dwu- lub czworonożnych przyjaciół. Rozwiązują zagadkę porwania swojej koleżanki – nieprzyjaciółki. Bez przemocy, bez wulgaryzmów, czyta się gładko, bez niekonsekwencji, dla młodocianego czytelnika może być interesująca.