Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa

Okładka książki Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa autora Konrad Staszewski, 9788361184706
Okładka książki Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa
Konrad Staszewski Wydawnictwo: E-bookowo zdrowie, medycyna
zdrowie, medycyna
2012-05-04
2012-05-04

Kup Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa

7 użytkowników ma tytuł Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa na półkach głównych

Okładka książki Po 100 słowie. Szortal Fiction 2 Wołodymyr Arieniew, Krzysztof Baranowski, Anna Bichalska, Tamara Bińczak, Aleksandra Brożek, Krzysztof T. Dąbrowski, Marek Dryjer, Sylwia Dudzicz, Bartłomiej Dzik, Marcin Elantkowski, Ela Graf, Anna Grzanek, Maciej Kaźmierczak, Artur Kuchta, Paulina Kuchta, Aleksander Kusz, Tomasz Lewgowd, Joanna Maciejewska, Magdalena Małek, Paweł Mateja, Anna Łucja Nowak, Artur Olchowy, Romuald Pawlak, Agnieszka Pilecka, Robert Rusik, Rafał Sala, Marek Ścieszek, Jadwiga Skrzypacz Kopaszewska, Konrad Staszewski, Bartosz Szczygielski, Istvan Vizvary, Dariusz Wędrychowski, Milena Zaremba, Michał Zieliński, Agnieszka Zienkowicz, Marek Zychla
Okładka książki Antologia KRYMINALNA 13 Katarzyna Bonda, Marta Guzowska, Agnieszka Hałas, Anna Klejzerowicz, Agnieszka Krawczyk, Iwona Mejza, Adrianna Michalewska, Alicja Minicka, Romuald Pawlak, Katarzyna Rogińska, Marcin Rusnak, Jacek Skowroński, Konrad Staszewski
Konrad Staszewski
Konrad Staszewski
Konrad Staszewski – rocznik 1982, mieszka w Sosnowcu. Ukończył naukę na Wydziale Prawa i Ad-ministracji Uniwersytetu Śląskiego (praca licencjacka dotyczyła prawa autorskiego). Obecnie studiuje podyplomowo dziennikarstwo. Jego powołaniem jest pisanie, a kryminał to jego ulubiony gatunek literacki. Odnosił sukcesy w konkursach literackich, opublikował wiele tekstów w e-zinach. Teraz nadeszła pora na podbicie serc miłośników literatury w jej najbardziej tradycyjnym, książkowym wydaniu - powieść “Śmierć na śniegu” porwie wszystkich wielbicieli klasycznego kryminału.

Cytaty z książki Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa

Dodaj cytat z książki Opowieści z Przeklętej Doliny: Ucięta Mowa