Once a King

- fantasy, science fiction
- Clash of Kingdoms (tom 3)
- Once a King
- 2018-12-04
- 2018-12-04
- angielski
Since before King Aodren was born, Channelers—women with a magical ability—have been persecuted in Malam. Now Aodren wants to end the bloody divide and unite his kingdom. But decades of hatred can't be overcome by issuing decrees, and rumors of a deadly Channeler-made substance are making things worse.
When Lirra, a Channeler from a neighboring country, offers to help him discover the truth behind the rumors, Aodren begins to see a way forward for his people. But only if he can rewrite the mistakes of the past before it's too late.
Kup Once a King w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Once a King
8 użytkowników ma tytuł Once a King na półkach głównych- Chcę przeczytać 7

Opinie i dyskusje o książce Once a King
Ten wątek miłosny mógłby tu nie istnieć i byłoby idealnie, bo wychodzi na to, że król Malam zakochuje się w każdej, która z nim współpracuje i nie traktuje go jak króla. Ehhh... a cała fabuła jak najbardziej się podobała.