- biografia, autobiografia, pamiętnik
- Biblioteka Szczecina Humanistycznego
- 2016-01-01
- 2016-01-01
- 9788379720453
Wydając tę korespondencję, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego ocala intelektualno-literackie wartości, które odchodzą nieubłaganie w przeszłość, a może już odeszły... Bo kto dziś jeszcze takie listy umiałby pisać? - pytam melancholijnie.
fragment recenzji prof. Jana Miodka
Kup Na początku Kunstmann wymyślił sobie Kulmową... Heinrich Kunstmann - Joanna Kulmowa Listy 1966-2009 w ulubionej księgarni
Oceny książki Na początku Kunstmann wymyślił sobie Kulmową... Heinrich Kunstmann - Joanna Kulmowa Listy 1966-2009
Tagi i tematy do książki Na początku Kunstmann wymyślił sobie Kulmową... Heinrich Kunstmann - Joanna Kulmowa Listy 1966-2009
Cytaty z książki Na początku Kunstmann wymyślił sobie Kulmową... Heinrich Kunstmann - Joanna Kulmowa Listy 1966-2009
Dodaj cytat z książki Na początku Kunstmann wymyślił sobie Kulmową... Heinrich Kunstmann - Joanna Kulmowa Listy 1966-2009
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Na początku Kunstmann wymyślił sobie Kulmową... Heinrich Kunstmann - Joanna Kulmowa Listy 1966-2009
więcej na: https://elzbietarogalska.blogspot.com/2017/12/kunstmann-wymysli-sobie-kulmowa-urszula.html
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo dobrze opracowany zbiór listów. Wiele mówi o ich autorach. Opracowanie i wydanie dopracowane, szczegółowe, które nie przeszkadza podczas czytania - czyli idealnie.