Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia

Okładka książki Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia autora Dilvar Anand, 9788365601612
Okładka książki Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia
Dilvar Anand Wydawnictwo: Samsara nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
The Slave. A spiritual manifesto for a better way of life
2018-01-25
2018-01-25
Karolina Bochenek

Kup Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia

Dzisiaj przychodzę do Was z książką „Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia”
Jest to krótka książka, którą powinnien przeczytać każdy kto wątpi w swoje życie, w swoje decyzje i ogólnie w siebie samego. Historia opowiada o pacjencie, który leży w szpitalu i wydaje się nie mieć z nim żadnego kontaktu. Jednak książkę opisuje właśnie pacjent. Czyli ukazuje Nam swoje emocje i walkę o to aby został usłyszany.

Książka z rodzaju- doceń swoje życie i to co masz.

I tak właśnie robię!! Pomimo turbulencji w moim życiu - DOCENIAM💜💜💚💚

Ogólna ocena: 8/10

Dzisiaj przychodzę do Was z książką „Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia”

Nie jest to moja pierwsza książka i zapewne nie ostatnia, ale jest to pozycja, której spośród wielu innych się nie zapomina. Nie potrafię nawet ująć tego w słowa więc powiem tak:
jeśli potrzebujesz solidnego kopa w dupę, przeczytaj to

jeśli potrzebujesz solidnego kopa w dupę, przeczytaj to

Znam takich historii wiele, więc dla mnie ta książka jest przeciętna. Na pewno czytając ją bardziej doceni się swoje życie i zauważy, że tak naprawdę nie jest źle, więc nie warto zbytnio narzekać.

113 użytkowników ma tytuł Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia na półkach głównych
24 użytkowników ma tytuł Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia

Cytaty z książki Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia

Dodaj cytat z książki Niewolnik. Jak przebudziłem się do życia