Memento

Okładka książki Memento autora Bartłomiej Dzik, Hanna Fronczak, Agnieszka Hałas, Dawid Juraszek, Katarzyna Kowalewska, Joanna Maciejewska, Grzegorz Piórkowski, 9788379492268
Okładka książki Memento
Grzegorz PiórkowskiBartłomiej Dzik Wydawnictwo: RW2010 fantasy, science fiction
2017-10-09
2017-10-09

Kup Memento w ulubionej księgarnii

Oceny książki Memento

OPINIE i DYSKUSJE o książce Memento

Kolejny zbiór opowiadań, który mnie skusił, ale... nie porwał.
Czytałam lepsze.
Ale nie jestem wiarygodnym źródłem informacji, ponieważ nie znoszę opowiadań.

Kolejny zbiór opowiadań, który mnie skusił, ale... nie porwał.
Czytałam lepsze.
Ale nie jestem wiarygodnym źródłem informacji, ponieważ nie znoszę opowiadań.

22 użytkowników ma tytuł Memento na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Memento na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Memento

Okładka książki Niedoczekanie Hanna Fronczak, Dawid Juraszek, Przemysław K.Hytroś, Przemysław Karbowski, Krzysztof Kochański, Iwona Kowalczyk, Stanisław Truchan, Maciej Żytowiecki
Okładka książki Do diabła z bogiem Paweł Ciećwierz, Karolina Cisowska, Anna Dominiczak, Bartłomiej Dzik, Hanna Fronczak, Dawid Juraszek, Joanna Maciejewska, Grzegorz Piórkowski, Stanisław Truchan, Istvan Vizvary
Okładka książki Nawiedziny Krzysztof Baranowski, Hanna Fronczak, N. Garczyńska, Tomasz Kilian, Marta Kisiel, Karolina Majcher, Martyna Raduchowska, Andrzej W. Sawicki, Radosław Scheller, Barbara Smęder, Anna Zgierun-Łacina, Aleksandra Zielińska, Maciej Żytowiecki
Hanna Fronczak
Hanna Fronczak
Zodiakalna Waga z ascendentem w Wadze, chiński Drewniany Kot. Pracuje jako redaktor. W przeszłości pisała reportaże, artykuły dotyczące problematyki gospodarczej i biznesu, robiła wywiady. Prowadziła programy radiowe, z których osobliwie czule wspomina magazyn dla wędkarzy. ;) Debiutowała w zamierzchłym roku 1997 opowiadaniem „Bezsilnie jak bestia” (Fenix 1(60)/97). I to by było na tyle.

Okładka książki Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych Joanna Błaszyk, Anna Bobrowicz, Anna Hrycyszyn, Maciej Kaźmierczak, Zbigniew Kulczycki, Igor Myszkiewicz, Robert Narkun, Michał Organiściak, Michał Peroń, Konrad Rataj, Adriana Siess, Marek Starosta, Łukasz Szteleblak, Anna Wołosiak-Tomaszewska
Okładka książki Granice wyobraźni Grażyna A. Adamska, Sandra Czoik, Krzysztof T. Dąbrowski, Anna Langner, Kamila Malec, Camille O'Naill, Emilia Szelest, Anna Tuziak, Patrycja Żurek
Okładka książki Sprzedawcy marzeń Krystyna Chodorowska, Piotr W. Cholewa, Grzegorz Chudy, Anna Hrycyszyn, Anna Kańtoch, Marta Magdalena Lasik, Joanna Nałęcz, Małgorzata Pudlik, Katarzyna Rupiewicz, Alicja Tempłowicz, Agnieszka Żak
Okładka książki Rubieże Rzeczywistości 2 Weronika Andrzejewska, Tomasz Andrzejewski, Lech Baczyński, Kamil Bury, Przemysław R. Cichoń, Kamila Ciołko-Borkowska, Tomasz Fąs, Jacek Fleiszfreser, Janusz Jurgielewicz, Bruno Kadyna, Jakub Karbownik, Marek Kolender, Weronika Kossowska, Magdalena Kowal, Marcin Kowal, Dariusz Kraszewski, Aleksandra Kuźma, Hanna Lejer, Sonia Lipska, Karol Matlachowski, Marek Myszograj, Piotr Niwa, Maja Podolska, Paulina Remus, Karol Senator, Anna Sikorska, Gabriela Sowińska, Justyn Julian Talaga, Wojciech Terlecki, Marek Tomasik, Anna Turzyńska, Paweł Użwa, Robert Zawadzki
Okładka książki To nie była zwykła miłość Justyna Chmiel, Sandra Czoik, Anna Fobia, Ewa Gralla, Natalia Hermansa, Szymon Jabłoński, Anett Lievre, Ewa Maciejczuk, Katarzyna Muszyńska, Anna Tuziak, Paula Uzarek
Okładka książki Fantazje Zielonogórskie XV Marek Daniluk, Marcin Dróżdż, Kaja Faber, Michał Figoń, Joanna Husar, Seweryn Kołodziejski, Maciej Koncman, Adam Loraj, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Aleksandra Obłąkowska, Małgorzata Sanchez, Aniela Sobuś
Okładka książki Tarnowskie Góry niesamowite Dagmara Adwentowska, Agnieszka Biskup, Sylwester Gdela, Izabela Grabda, Wojciech Gunia, Łukasz Krukowski, Łukasz Kucharczyk, Szymon Majcherowicz, Marcin Majchrzak, Paweł Mateja, Anna Musiałowicz, Paulina Rezanowicz, Magdalena Świerczek-Gryboś, Istvan Vizvary, Mariusz Wojteczek, Anna Maria Wybraniec
Okładka książki Antologia Opowiadań Elgacon Tom VI Łukasz Borowiecki, Katarzyna Hajok, Wojciech Kowalski, Dominik Letner, Damian Nowak, Dominika Tarczoń
Okładka książki Droga przez Otchłań Dariusz Jacek Bednarczyk, Kamil Bednarek, Przemysław Budziński, Łukasz Dubaniowski, Marcin Grygo, Artur Grzelak, Maciej Klimek, Agnieszka Vivianne Kowalska, Artur Marciniszyn, Marcin Masłowski, Agnieszka Mohylowska, Małgorzata Sanchez, Urszula Sarnowska
Okładka książki Fantazje Zielonogórskie. Wino, kobiety i śpiew. Antologia opowiadań fantastycznych Jarosław Ciunik, Marek Daniluk, Łukasz Dubianowski, Michał Figoń, Katarzyna Harmak, Anna Kłodnicka, Seweryn Kołodziejski, Jan Kwiatkowski, Martyna Lasecka, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Igor Myszkiewicz, Michał Organiściak, Róża Puchała, Kamila Szmigiel, Paweł Wącławski, Piotr Wojnarowicz, Michał Wyzga
Okładka książki Fantastyka 22 Wschód vs Zachód Marcel Baron, Maya Dąbrowska, Aleksandra Jung, Marcin Bartosz Łukasiewicz, Dominika Sikora, Magdalena Surma, Dominik Szewczyk, Kamila Szmigiel, Olga Zegartowska

Cytaty z książki Memento

Dodaj cytat z książki Memento