140 sekretów Mistrza Sprzedaży

- biznes, finanse
- 2017-01-15
- 2017-01-15
Nie ma znaczenia, czy jesteś początkującym sprzedawcą czy doświadczonym weteranem — ta krótka, konkretna książka z pewnością Ci się przyda. Oto 140 sekretów mistrza sprzedaży. Twój niezbędnik, zbiór najlepszych wskazówek dla skutecznego handlowca. Sięgnij po nie teraz, przeczytaj szybko (są bardzo zwięźle napisane) i lepiej nikomu nie pożyczaj, ponieważ będziesz do nich często wracać. Szczególnie przed spotkaniami z ważnymi klientami! Bo choć niektóre ze spisanych tu sekretów mogą wydać Ci się znajome (to świetnie, że już je znasz!),inne okażą się odkrywcze i przeniosą Cię na wyższy poziom handlowania. Przy niektórych zatrzymasz się dłużej i pomyślisz sobie: „To jest to! Tego mi właśnie brakowało!”. To właśnie ona — wiedza dotychczas nieodkryta — pomoże Ci odnieść imponujący zawodowy sukces i dołączyć do elitarnego grona Mistrzów Sprzedaży.
Kup 140 sekretów Mistrza Sprzedaży w ulubionej księgarni
Oceny książki 140 sekretów Mistrza Sprzedaży
29 użytkowników ma tytuł 140 sekretów Mistrza Sprzedaży na półkach głównych- Przeczytane 21
- Audiobooki 2
- Biznes 1
- Empik audio rozwój 1
- Business 1
- Ekonomia, biznes 1
- Sprzedaż 1
- Rozwój osobisty 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce 140 sekretów Mistrza Sprzedaży
Książka dla mnie bo wole refleksje od dokładnych rad. Arek jest tu trochę filozoficzny . Trochę wiedzy z pogranicza psychologii. Zwięźle. Konkretnie ale refleksyjnie
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo zdecydowanie książka, jak ktoś napisał "do poduszki". Dodałbym jeszcze, że do posiłku ;) Krótko, ciekawie i na temat
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFajne, a przede wszystkim bardzo oryginalne kompendium. Nie spotkał się z drugą podobną książką
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDla mnie idealna książka do poduszki lub do SKM. Lekka, szybka, a przy tym dotyka wiele ważnych kwestii w sprzedaży i w negocjacjach
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDaję 10/10, bo znam książki tego autora, byłem na na jego szkoleniach i wiem, że akurat ta jest specyficzna. Jak sam kiedyś powiedział - to taka mała książeczka do poduszki i pociągu. Ona w tej roli sprawdza się znakomicie. Jeżeli ktoś oczekuje po niej podręcznika sprzedażowego, to powinien poszukać czegoś innego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to140 sekretów mistrza sprzedaży to dobra książka dla początkujących adeptów sztuki sprzedaży.
Książkę ta napisana jest przystępnym językiem i szybko się ją czyta.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka ma charakter przede wszystkim motywacyjny. Hasła są inspirujące i motywujące. Jednak jeśli chcesz zgłębić wiedzę to nie jest najlepsza pozycja.
Książkę ta napisana jest przystępnym językiem i szybko się ją czyta.
Książka pozwala zrozumieć ogólny zarys sprzedaży dla początkujących. Dla tych którzy mają z nią do-czynienia na co dzień, a szukają jakiś nowych inspiracji, niestety tutaj ich nie znajdą.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to140 sekretów Mistrza Srpzedaży ma według mnie charakter głównie motywujący. Książka napisana jest krótko, hasła są w niej konkretne. Początkującym sprzedawcą, bądź osobom, które chcą podjąć się sprzedaży na pewno pozwoli zrozumieć czym jest sprzedaż. Przedstawia uniwersane treści, skłania do przemyśleń. Treść jest mixem dwóch autorów: B. Tracy i J. Spencera. Czyta się bardzo szybko.
140 sekretów Mistrza Srpzedaży ma według mnie charakter głównie motywujący. Książka napisana jest krótko, hasła są w niej konkretne. Początkującym sprzedawcą, bądź osobom, które chcą podjąć się sprzedaży na pewno pozwoli zrozumieć czym jest sprzedaż. Przedstawia uniwersane treści, skłania do przemyśleń. Treść jest mixem dwóch autorów: B. Tracy i J. Spencera. Czyta się...