Komik dookoła świata

- literatura podróżnicza
- brak wydawnictwa
- 2017-03-01
- 2017-03-01
409 dni trwała moja podróż dookoła świata. Pięć kontynentów, setki występów i łącznie około kilkadziesiąt zwiedzonych krajów (Trzydzieści. To chyba najmniejsze "kilkadziesiąt" jakie może być. Takie kilka jak dwa albo w fch*j jak trzy).
Ta książka to zbiór tych wszystkich przygód. Zbiór wszystkich rzeczy jakie zrobiłem, spisałem, nagrałem. Choć zwykłem ludziom mówić, że tego, co przeżyłem nie da się zapomnieć, to już widzę, że coraz słabiej pamiętam niektóre rzeczy; imiona, daty, dokładne miejsca, urodziny mamy etc.
Stąd ta książka - ku pokrzepieniu serc.
-Piotrek Szumowski
Jeszcze nie czytałem, ale Cię lubię, wiec masz 10/10 na zachętę - nie s....ol tego ;)
Pokaż mimo toKsiążka jest jedyna w swoim rodzaju, nie ma drugiej takiej. Jest śmieszna, edukacyjna, abstrakcyjna, obrazkowa, bez numeracji stron i NIEDOSTĘPNA!
Zapraszam na recenzję na YouTube:
Pokaż mimo toDla fana stand-upu i autora - bezcenna jak i również warta niemalże każdych pieniędzy :D
Zapraszam na recenzję na YouTube:
chaotyczny opis podróży 22-letniego Piotrusia. Gdyby częściej notował, pisał mogłoby być naprawdę zajebiście. Tak wyszło kilka ciekawych historii i dużo zjaranych myśli młodego chłopaka odnośnie otaczającego go miejsca.
Pokaż mimo toZ chęcią od kogoś odkupię książkę
Z chęcią od kogoś odkupię książkę
Pokaż mimo toŚwietna książka, Udało mi się ją dostać w antykwariacie za 5 zł. Najlepiej wydane 5 zł w tym roku
Pokaż mimo toPrzerwałem czytanie po kilkunastu stronach.
Po jakimś czasie wróciłem dać drugą szansę.
Szansę wykorzystał.
Poprawka zaliczona.
Książka jest lekka, łatwa i zakręcona jak jej autor.
Poziom jej nie różni się od poziomu występów.
Tzn. książka nie jest pozioma, to tylko takie wyrażenie. Książka jest płaska, a poziom wysoki.
Ciężko stwierdzić co jest prawdą, a co fikcją. Lubię taki rodzaj poczucia humoru. Komik wydaje się inteligentny, ale tylko wydaje bo go nie znam.
Piotrek opisuje historie swojej podróży z przymrużeniem oka. Chyba jednak nie miał przymrużonych oczu, bo by nie widział co pisze. W sumie to nie istotne, bo książkę już napisał - wiem, bo przeczytałem!
Wyrzuciłbym tylko końcowe maile. Chyba są zbędne.
W sumie to moja książka więc po prostu te strony wyrwę.
Już nie ma.
Po problemie.
Polecam.
Przerwałem czytanie po kilkunastu stronach.
więcej Pokaż mimo toPo jakimś czasie wróciłem dać drugą szansę.
Szansę wykorzystał.
Poprawka zaliczona.
Książka jest lekka, łatwa i zakręcona jak jej autor.
Poziom jej nie różni się od poziomu występów.
Ciężko stwierdzić co jest prawdą, a co fikcją....
Stand-upy faktycznie lepiej oglądać na żywo albo w sieci, ale akurat czytając wypociny Piotrka nie raz się uśmiełem.
Piątka ziom! fajno, że mam podpisaną ;)
Pokaż mimo toPiątka ziom! fajno, że mam podpisaną ;)
Zdecydowanie lepiej słucha się Piotrka niż czyta ;)
Zdecydowanie lepiej słucha się Piotrka niż czyta ;)