Prosto z mostu

Okładka książki Prosto z mostu autora Jane Green, 9788389371157
Okładka książki Prosto z mostu
Jane Green Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska, Zysk i S-ka Seria: Literatura w spódnicy literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Literatura w spódnicy
Straight Talking
2005-01-01
2004-01-01
Bożena Michałowska-Stoeckle

Kup Prosto z mostu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Prosto z mostu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Prosto z mostu

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Patrząc na opinie nie spodziewałam się niczego wybitnego, ale szczerze dawno nie czytałam czegoś tak złego. Gustuję ostatnio w samych lekkich utworach, ale przez ten z trudem przebrnęłam. Płytkość bohaterów, brak komunikacji, życie w zakłamaniu. Takie trochę wymyślanie na siłę. Nie polecam, chyba że ktoś - tak jak ja - czerpie satysfakcję z wywracania oczami.

Polecam fankom serialu Seks w wielkim mieście.

Polecam fankom serialu Seks w wielkim mieście.

1216 użytkowników ma tytuł Prosto z mostu na półkach głównych
382 użytkowników ma tytuł Prosto z mostu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Prosto z mostu

Cytaty z książki Prosto z mostu