Natasza. Druga miłość

- literatura obyczajowa, romans
- e-book
- Rodzina Stanislawskich (tom 1)
- Taming Natasha
- 2013-04-03
- 2013-04-03
Fascynująca opowieść o niezwykłej rodzinie Stanislaski. Jej członkowie wspierają się w każdej sytuacji!
Znany muzyk Spence Kimball przechodzi kryzys twórczy. Przenosi się z Nowego Jorku do prowincjonalnego miasteczka, gdzie zaczyna uczyć w szkole muzycznej. Poznaje piękną właścicielkę sklepu z zabawkami, Nataszę. Z czasem się w niej zakochuje, jednak ona po nieudanym romansie z rosyjskim tancerzem broni się przed kolejnym związkiem z artystą...
Kup Natasza. Druga miłość w ulubionej księgarni
Oceny książki Natasza. Druga miłość
967 użytkowników ma tytuł Natasza. Druga miłość na półkach głównych- Przeczytane 679
- Nora Roberts 38
- Romans 10
- 2012 7
- 2015 7
- Roberts Nora 5

OPINIE i DYSKUSJE o książce Natasza. Druga miłość
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toInteresujący romans.
Interesujący romans.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDosyć smutna książka. I dotyczy obojga bohaterów, co chyba dołuje czytelnika jeszcze bardziej :P Ale są tutaj też wesołe wydarzenia i dialogi, po których przeczytaniu uśmiechałam się pod nosem, a nawet wybuchałam głośnym śmiechem :D
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzeczytałam wydanie z 2012 w którym są ujęte dwie powieści tej autorki: Druga Miłość Nataszy i Księżniczka. Obie polecam. Jest miłość, akcja, humor i wiele wzruszających momentów.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"NATASZA druga miłość"
"NATASZA druga miłość"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLekki romans, coś w stylu harlequina.
Opisy scen erotycznych- ogólnikowe i wzniosłe. Historia jakich wiele. Ona - Natasza- nie potrafi zaufać mężczyznom, stroni od kontaktów damsko-męskich. Ma bolesną przeszłość, z którą nie umie się uporać. On- Spence- przystojny 35-letni kompozytor, wdowiec, ojciec 5-letniej Freddie. Zakochuje się w Nataszy właściwie od pierwszego spojrzenia. I cała książka jest o tym jak stara się przekonać ją do siebie.
Bohaterowie są tacy nijacy. Jedyne co mnie zaskoczyło, to Spence i jego... bezpośredniość w początkowej fazie znajomosci z Nataszą😅
Moje pierwsze spotkanie z autorką. Czy będą kolejne? Nie wiem. Może jak już nie będę miała nic innego do czytania, to pochylę się nad twórczością Pani Roberts? Zobaczymy.
Mój stosunek do w/w książki jest ... ambiwalentny. Ani mnie nie zachwyciła, ani nie zanudziła. Czy polecam? Jeśli ktoś lubi harlequiny - to tak. Jeśli ktoś liczy na ciekawą, poruszającą historię- to nie😅Ocena 5/10.
Lekki romans, coś w stylu harlequina.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOpisy scen erotycznych- ogólnikowe i wzniosłe. Historia jakich wiele. Ona - Natasza- nie potrafi zaufać mężczyznom, stroni od kontaktów damsko-męskich. Ma bolesną przeszłość, z którą nie umie się uporać. On- Spence- przystojny 35-letni kompozytor, wdowiec, ojciec 5-letniej Freddie. Zakochuje się w Nataszy właściwie od pierwszego...
Dalszy ciąg perypetii miłosnych rodziny Stanislawskich (Ukraińskich Cyganów !!). Nie mogę się doliczyć ilu ich jeszcze jest, ale czyta się przyjemnie jak to harlekiny.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka opowiada historię rodziny Stanislawski. To super książka o więzi rodzinnej, wsparciu i wzajemnej pomocy w trudnych chwilach. Polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCudowna powieść. Podobała mi się zarówno pierwsza historia jak i druga. Obie ciekawe i przyjemne, czytając nie mogłam przestać się uśmiechać. Niestety jak to ja zaczęłam od niewłaściwego temu, ponieważ najpierw przeczytałam "Z nakazu serca", ale to nie przeszkadzało mi w czytaniu. Ten tom bardziej mi się podobał, ale uważam, że cała saga o rodzinie Stanislawskich jest świetna. Zamierzam częściej sięgać po książki Nory Roberts.
Cudowna powieść. Podobała mi się zarówno pierwsza historia jak i druga. Obie ciekawe i przyjemne, czytając nie mogłam przestać się uśmiechać. Niestety jak to ja zaczęłam od niewłaściwego temu, ponieważ najpierw przeczytałam "Z nakazu serca", ale to nie przeszkadzało mi w czytaniu. Ten tom bardziej mi się podobał, ale uważam, że cała saga o rodzinie Stanislawskich jest...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPo zawodzie miłosnym oraz trudnych doświadczeniach będących jego konsekwencją Natasza wyjeżdża do niewielkiego miasta w Wirginii gdzie ma niezwykle klimatyczny sklepik z zabawkami. Pewnego dnia w okolicę sprowadza się muzyk ze swoją kilkuletnią córeczką. Jak nietrudno się domyśleć prędzej czy później musieli wejść do sklepiku Nataszy.