Przyjęcie bez gospodarza

Okładka książki Przyjęcie bez gospodarza autora Carolyn G. Hart, 9788379451906
Okładka książki Przyjęcie bez gospodarza
Carolyn G. Hart Wydawnictwo: Edipresse Cykl: Śmierć na życzenie (tom 17) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Śmierć na życzenie (tom 17)
Dead of the Party
2016-08-25
2016-08-25
9788379451906
Grażyna Zawada

Kup Przyjęcie bez gospodarza w ulubionej księgarnii

Oceny książki Przyjęcie bez gospodarza

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przyjęcie bez gospodarza

Klasyczny kryminał - ktoś morduje na wyspie odciętej od świata. Jest klimatycznie.
Jednak autorce zabrakło pomysłu na rozwiązanie akcji -morderca z łatwością mógłby usunąć dowody zbrodni ale nie dość , że tego nie robi to jeszcze nimalże wpycha je w ręce osób , które mają rozwiązać sprawę.
Ponadto brakuje tutaj kilku z moich ulubionych bohatertek - mieszkanek innej wyspy , gdzie na co dzień żyją Anni i Max - główne postaci tej serii.

27 użytkowników ma tytuł Przyjęcie bez gospodarza na półkach głównych
15 użytkowników ma tytuł Przyjęcie bez gospodarza na półkach dodatkowych

Carolyn G. Hart
Carolyn G. Hart
Carolyn Gimpel Hart (ur. 25 sierpnia 1936 w Oklahoma City) - amerykańska pisarka powieści kryminalnych. Ukończyła studia na kierunku dziennikarskim University of Oklahoma w roku 1958, następnie rozpoczęła pracę jako reporterta The Notman Transcript. W latach 1959-60 pracowała w dziale public relations University of Oklahoma. 10 czerwca 1958 roku Carolyn wyszła za mąż za Philipa D. Harta. Urodziła mu dwójkę dzieci i razem zamieszkali w tej rodzinnej Oklahomie. Pierwszą książką Carolyn G. Hart był, wydany w 1964 roku, kryminał dla najmłodszych. W przeciągu swojej, trwającej nadal, pisarkiej kariery Hart wydała mnóstwo klasycznych kryminałów, z których wiele zostało wyróżnionych Agatha Award i Anthony Award. Carolyn G. Hart jest również jedną z fundatorek amerykańskiego stowrzyszenia pisarzy kryminałów The Sisters in Crime.

Cytaty z książki Przyjęcie bez gospodarza

Dodaj cytat z książki Przyjęcie bez gospodarza