Biało-czerwoni na talerzu

Okładka książki Biało-czerwoni na talerzu autora Janusz Basałaj, Tomasz Leśniak, 9788380911208
Okładka książki Biało-czerwoni na talerzu
Janusz BasałajTomasz Leśniak Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska Seria: Biblioteka Przeglądu Sportowego kulinaria, przepisy kulinarne
kulinaria, przepisy kulinarne
Biblioteka Przeglądu Sportowego
2016-04-27
2016-04-27

Kup Biało-czerwoni na talerzu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Biało-czerwoni na talerzu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Biało-czerwoni na talerzu

Przez żołądek do... medali, pucharów i nowych,intratnych kontraktów - tak, parafrazując znane powiedzenie, można w największym skrócie scharakteryzować tę książkę. Na niespełna 180 stronach mamy niezbity dowód na to, jak zmieniła się mentalność polskich zawodników i ich samoświadomość w kwestii jedzenia oraz dbania o siebie.
Czytając kulinarne wspomnienia reprezentantów kraju i polecane przez nich przepisy, człowiek od razu ma chęć zajrzeć do własnej lodówki oraz szafek kuchennych. Po pierwsze - żeby dokonać w nich niezbędnej rewolucji. Po drugie - żeby przyrządzić coś zdrowego i smacznego jednocześnie. Po tylu rekomendacjach od "Lewego" i spółki nawet największy kulinarny laik powinien nabrać odwagi oraz zaskoczyć najbliższych przygotowaniem własnoręcznie czegoś smakowitego i pożywnego zarazem. Inna sprawa, że już od samego oglądania zdjęć w tej książce można nieźle zgłodnieć...

Czytając kulinarne wspomnienia reprezentantów...

18 użytkowników ma tytuł Biało-czerwoni na talerzu na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Biało-czerwoni na talerzu na półkach dodatkowych

Okładka książki Zbigniew Boniek. Mecze mojego życia Janusz Basałaj, Zbigniew Boniek
Zbigniew Boniek. Mecze mojego życia Janusz Basałaj, Zbigniew Boniek

Cytaty z książki Biało-czerwoni na talerzu

Dodaj cytat z książki Biało-czerwoni na talerzu