And Another Thing: The World According to Clarkson

Okładka książki And Another Thing: The World According to Clarkson autora Jeremy Clarkson,
Okładka książki And Another Thing: The World According to Clarkson
Jeremy Clarkson Wydawnictwo: Penguin Books Cykl: Świat według Clarksona (tom 2) satyra
satyra
Świat według Clarksona (tom 2)
2007-10-01
2007-10-01
angielski

Kup And Another Thing: The World According to Clarkson w ulubionej księgarnii

Oceny książki And Another Thing: The World According to Clarkson

OPINIE i DYSKUSJE o książce And Another Thing: The World According to Clarkson

Dobrze napisana.

Dobrze napisana.

Dobra książka, zabawna, dla fanów motoryzacji i Top Geara.

Dobra książka, zabawna, dla fanów motoryzacji i Top Geara.

Zbiór felietonów, które bawią, irytują, ale przede wszystkim inspirują do spojrzenia na świat z innej perspektywy. To właśnie zdolność do wywoływania silnych emocji i reakcji sprawia, że Clarkson pozostaje jedną z najbardziej rozpoznawalnych postaci w mediach.

Clarkson, często postrzegany jako bufon, maruda i cham, jest również bystrym obserwatorem i inteligentnym komentatorem. Ma talent do punktowania absurdów i zachowań społeczeństwa, często w sposób, który może wydawać się obraźliwy. Jego styl pisania, choć kontrowersyjny, skłania do refleksji i prowokuje debatę.

1769 użytkowników ma tytuł And Another Thing: The World According to Clarkson na półkach głównych
560 użytkowników ma tytuł And Another Thing: The World According to Clarkson na półkach dodatkowych

Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson to angielski dziennikarz telewizyjny, zajmujący się motoryzacją. Na początku lat dziewięćdziesiątych zaczął prowadzić w BBC 'Top Gear', jeden z najlepszych programów motoryzacyjnych w Europie, co przyniosło mu sławę w angielskiej telewizji. Był także prezenterem cyklu 'Jeremy Clarkson's Extreme Machines', który zajmował się innymi pojazdami (samoloty, łodzie podwodne itp.). Znany ze swojej kontrowersyjności, bezkompromisowych poglądów oraz typowo 'wyspiarskiego' poczucia humoru.

Okładka książki Jak zostałem premierem. Rozmowy pełne Moralnego Niepokoju Mariusz Cieślik, Robert Górski
Okładka książki Piekło Dakaru Krzysztof Hołowczyc, Julian Obrocki
Piekło Dakaru Krzysztof Hołowczyc, Julian Obrocki
Okładka książki Latający Cyrk Monty Pythona - tylko słowa. Tom 1 Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin

Cytaty z książki And Another Thing: The World According to Clarkson