SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki

Okładka książki SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki autora Paulina Mechło, 9788324668588
Okładka książki SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki
Paulina Mechło Wydawnictwo: Sensus nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2015-07-20
2015-07-20

Kup SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki w ulubionej księgarnii

Oceny książki SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki

OPINIE i DYSKUSJE o książce SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki

Książka "Superpamięć w 31 dni" autorstwa Pauliny Mechło, wydawnictwo Sensus, oferuje interesujący miesięczny program poprawy pamięci. Poradnik składa się z 31 rozdziałów, każdy z nich to zestaw ciekawych ćwiczeń na jeden dzień, co stwarza okazję do codziennego rozwoju potencjału pamięci. Początki z tą książką mogą być trudne, gdyż rozwiązywanie zadań wymaga czasu i cierpliwości, a otrzymywane wyniki nie zawsze będą satysfakcjonujące. Z czasem jednak widoczne są znaczne postępy.

Warto zwrócić uwagę, że sposób wprowadzania różnych technik mógłby być podparty teorią. Brak wyjaśnień dotyczących działania tych technik i praktycznych wskazówek może sprawić, że niektórzy czytelnicy początkowo poczują się zagubieni. Niemniej jednak, codzienne ćwiczenia z książką Pauliny Mechło mogą stanowić początek dobrego nawyku dbania o własną pamięć. Warto być świadomym, że osiągnięcie lepszej pamięci wymaga zaangażowania i praktyki, a ta książka może pomóc wkroczyć na tę drogę.

📚🧠 Odkryj Moc SuperPamięci! 🚀💡

Czy zdarzyło Ci się zapomnieć coś ważnego? Zadbaj o swoją pamięć, bo to właśnie ona definiuje, kim jesteśmy i jak działamy. To ona przechowuje nasze wspomnienia, poglądy i umożliwia orientację w świecie. 💭🌍

Chcesz zachować pamięć w doskonałej formie? 📈 Zanurz się w miesięcznym treningu pamięci pełnym zabaw i wyzwań. Z książki SuperPamięć w 31 dni dowiesz się o sprytnych trikach ułatwiających zapamiętywanie, ćwiczeniach wzmacniających koncentrację i głębokie przetwarzanie informacji. Rozruszasz swoje szare komórki dzięki różnorodnym łamigłówkom. 🧩🧠

Pamięć to klucz do sukcesu, dlatego warto inwestować w jej rozwój. Codzienny trening to nic trudnego, a efekty są rewelacyjne! 😎🔝

Unikatowość tej książki tkwi w zastosowaniu mnemotechnik i specjalnie opracowanych zadań, które podniosą Twoją pamięć na zupełnie nowy poziom. Dodatkowo dowiesz się ciekawostek na temat pamięci i otrzymasz wskazówki, jak o nią dbać. 📘🔍

Nie trać szansy na doskonałą pamięć! Zacznij codzienny trening i zobacz, jak Twoje życie staje się łatwiejsze i pełne niezapomnianych chwil. 🎯🎉

SuperPamięć w 31 dni to nie tylko książka, to klucz do rozwoju Twojego potencjału! 🧠💪 #SuperPamięć #TrenujPamięć #PamięćIZwycięstwo #RozwijajSwojąMoc #OdkryjSkrzynięWspomnień #ĆwiczMózg #UmiejętnośćZapamiętywania #MocUmysłu #ZadbajOPamięć #RozwójOsobisty #TreningMózgu #UmiejętnośćSkupienia #SzybszaMyśl #DoskonałaForma #KluczDoSukcesu #RozwijajSwojeMózgoweSkrzydła #OdkryjSwojąPamięć #Neuroplastyczność #ZróbToDlaSwojejPamięci #PamięćToPotęga #RozruszajSwojeKomórki #ZabawyZPamięcią #ZyskajSuperMoc #DoskonałaPamięć

📚🧠 Odkryj Moc SuperPamięci! 🚀💡

Niestety ten zakup był pomyłka. Myślałem że kupuję książkę o mnemotechnice a dostałem ćwiczenia bez ani grama informacji jak mogę poprawić pamięć. A technik jest sporo. Oczywiście poprawie swoją ocenę jeśli książka faktycznie coś mi da. Ale czy same ćwiczenia bez wiedzy na temat technik jakie można zastosowac coś dadzą?
Zobaczymy...

Zobaczymy...

253 użytkowników ma tytuł SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki na półkach głównych
39 użytkowników ma tytuł SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki

Okładka książki Trening spostrzegawczości dla dzieci Magdalena Karpińska, Paulina Mechło
Trening spostrzegawczości dla dzieci Magdalena Karpińska, Paulina Mechło
Okładka książki Trening ciiiiszy dla dzieci Mechło Magdalena, Paulina Mechło
Trening ciiiiszy dla dzieci Mechło Magdalena, Paulina Mechło
Okładka książki Trening superkreatywności dla dzieci Olga Geppert, Paulina Mechło
Trening superkreatywności dla dzieci Olga Geppert, Paulina Mechło
Okładka książki Superumysł. Myśl klarownie i skutecznie każdego dnia Olga Geppert, Paulina Mechło
Okładka książki Trening superkoncentracji dla dzieci Magdalena Karpińska, Magdalena Karpińska, Paulina Mechło

Cytaty z książki SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki

Dodaj cytat z książki SuperPamięć w 31 dni. Triki, ćwiczenia, neurorozrywki