My MADder FATter Diary vol. 2

angielski

Kup My MADder FATter Diary vol. 2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki My MADder FATter Diary vol. 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce My MADder FATter Diary vol. 2

Nie mogłam się doczekać drugiej części. Czytając ja i tym razem sie nie zawiodłam, chociaż autorka kończy ja w ciekawym momencie na koniec dostajemy skrócony opis dalszych losów Rae, ale jeśli ktoś z was spróbuje przeskoczyć na koniec książki by dowiedzieć się jak udało jej się ułożyć życie zostaniecie ostrzeżenie przez autorkę by wrócić na początek książki i przeczytać ją całą, ponieważ skoro ona mogła przeżyc to wszytko po kolei wy możecie przeczytać i razem z nią przeżyć to według odpowiedniej kolejności.

12 użytkowników ma tytuł My MADder FATter Diary vol. 2 na półkach głównych
5 użytkowników ma tytuł My MADder FATter Diary vol. 2 na półkach dodatkowych

Rae Earl
Rae Earl
Rae Earl was born in Stamford in Lincolnshire in 1971. She worked in radio for 15 years and once managed to get on Westlife’s private jet for an entire weekend. After nicking Brian McFadden’s Mars bar, Rae knew she had peaked professionally and turned back to her first love – writing.

Cytaty z książki My MADder FATter Diary vol. 2

Dodaj cytat z książki My MADder FATter Diary vol. 2