Miłość. Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką
Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką. Poznaj magię i moc seksualności!
Namiętność jest ściśle związana z udanym seksem. Jeśli tej intensywnej zmysłowości i pożądania doświadczysz w związku pełnym bliskości, możesz odkryć nieznaną dotychczas rozkosz i osiągnąć spełnienie uczuciowe.
Miłość to poradnik dla tych, którzy pragną, aby ich związek się rozwijał, a także chcą odkryć źródło olbrzymiej mocy, przyjemności i intymności. Dzięki niemu znajdziesz swoją drugą połówkę oraz poznasz zasady i ćwiczenia - zarówno starożytne, jak i nowoczesne - prowadzące do harmonii duszy i ciała.
* Siedem reguł udanego związku.
* Magiczne techniki zwiększające
atrakcyjność.
* Wskazówki, jak podsycić płomień namiętności w obecnym związku.
* Ćwiczenia pomagające osiągnąć spełnienie seksualne.
* Porady dla kobiet i mężczyzn, jak doświadczyć wielokrotnego orgazmu oraz jak znaleźć i pieścić punkt G.
* Ilustracje oraz opisy pozycji Kamasutry służące pogłębieniu bliskości
i spotęgowaniu rozkoszy.
Kup Miłość. Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką w ulubionej księgarni
Oceny książki Miłość. Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką
20 użytkowników ma tytuł Miłość. Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką na półkach głównych- Przeczytane 11
- Z polecenia do kupienia ... 1
- Domostwo 1
- 2016 1
- Niedokończone 1
- Poradniki 1
- 2018 1
- Domowa biblioteczka📚 1
Cytaty z książki Miłość. Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką
Dodaj cytat z książki Miłość. Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Miłość. Bądź idealnym kochankiem, bądź idealną kochanką
Temat delikatny, trzeba podchodzic do tej ksiazki z dystansem, jak do wszystkiego co czytamy. Po prostu miec glowe na karku i myslec. Kolejna ksiazka z gatunku ( hmm jak wiekszosc) przeczytac i probowac dowiedziec sie z niej jak najwiecej i samemu zdecydowac, co do zycia wcielic.
Ksiazka, ktora uswiadomila mi, ze i uprawiac seks trzeba umiec i nie jest to prosta sprawa jak sie wydaje. Trzeba wiedziec o wielu aspektach i zdawac sobie sprawe, ze sex to nie tylko nasze potrzeby ale potrzeby drugiej osoby.
W sumie polecam ;) (fajne obrazki ;p )
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiazka, ktora uswiadomila mi, ze i uprawiac seks trzeba umiec i nie jest to prosta sprawa jak...