Ludzka raso, powstań z kolan. Tropienie lwa

- popularnonaukowa
- Ludzka Raso Powstań Z Kolan (tom 1)
- Human Race Get Off Your Knees. The Lion Sleeps No More
- 2014-11-17
- 2014-11-17
- Łukasz Rogala, Adam Jarmuż
To kolejna po "Największym sekrecie" rewolucyjna teoria spiskowa dziejów z jeszcze większą dawką prowokujących i szokujących informacji, odmierzonych w rozsądnych dawkach w dwóch komplementarnych tomach!
Z tomem pierwszym "Tropienie lwa", zapolujesz na Reptilian – gadzią rasę z niższego czwartego wymiaru, która od tysięcy lat manipuluje ludzkością i krok po kroku realizuje Agendę – plan scentralizowania kontroli nad planetą!
Znajdziesz w nim:
– Szczegółowe elementy gigantycznej gadziej układanki, która zaprowadzi Cię do Sumeru!
– Rozkład strategicznych kwater Reptilian i ich sieci podwykonawców, byś wiedział, z kim masz do czynienia!
– Cenne informacje o klasycznych technikach manipulacji - oprócz znanej już "problem-reakcja-rozwiązanie", nowe metody, jak: "totalitarny tip-top" czy aparat psychologicznego faszyzmu!
– Sekrety ekonomii Reptilian – pieniędzy, które nie istnieją, a są źródłem manipulacji ludzkości przez centralę Syjonu!
– Historię mega przebudzenia Davida Icke’a, który pokaże Ci, jak odzyskać wolność!
Ale to nie wszystko! W drugim tomie "Przebudzenie lwa" odkryjesz kolejne tajemnice, zagadki i nazwiska Reptilian, nauczysz się zasad 8 gier uwolnienia ludzkości od gadziej rasy oraz poznasz program powstania ludzkości przeciwko jaszczurom!
Nie dawaj sobą dłużej manipulować, nie bądź cichym barankiem prowadzonym na rzeź i nie chowaj głowy w piasek!
Wytrop lwa, którego masz w sobie, a następnie przebudź się, LWIE!
Powstań z kolan!
Kup Ludzka raso, powstań z kolan. Tropienie lwa w ulubionej księgarni
Oceny książki Ludzka raso, powstań z kolan. Tropienie lwa
223 użytkowników ma tytuł Ludzka raso, powstań z kolan. Tropienie lwa na półkach głównych- Chcę przeczytać 144
- Wiedza niepowszechna 2
- Do kupienia 2
- Historia 1
- 2018 1
- 365 1
Cytaty z książki Ludzka raso, powstań z kolan. Tropienie lwa
Jestem nieskończoną świadomością mającą ludzkie doświadczenie.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ludzka raso, powstań z kolan. Tropienie lwa
Książka wskazuje nam na symbole, wydarzenia spotykane codziennie...wystarczy się zatrzymać i otworzyć oczy, jak jesteśmy manipulowani i programowani..
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo, że ta książka jest w kategorii "popularnonaukowa" zdumiewa mnie i jest bulwersujące. Z nauką nie ma ona nic wspólnego, z teoriami spiskowymi już tak. Że autor ten ma sporo czytelników, którzy
wierzą w każde jego słowo, również mnie nieco zaskakuje, ale nie aż tak mocno, gdyż przyznaję, iż uważam, że kondycja intelektualna współczesnego człowieka nie jest w najlepszym stanie. Jednak trochę ta ilość wierzących temu panu przeraża.
Teoria spiskowa o reptilianach przy całym swoim absurdzie, jest wygodna, bo można do niej wiele rzeczy wrzucić. Czyż nie jest to wygodne i fantastyczne móc kogoś obwinić za swoje nieszczęście? Bo tak to widzę. Ludzie, biedne istoty, którzy są manipulowani i sterowani przez strasznych reptilian. Niektórzy po prostu nie są w stanie pewnych rzeczy zaakceptować, w tym podłości i bezwzględności natury ludzkiej, że starają się odczłowieczać zło.
Pan Icke jest po prostu szkodnikiem, którzy szerzy szkodliwe poglądy. Twierdził m.in. że Niemcy chcą zalegalizować gwałt dla Muzułmanów czy że za rozprzestrzenieniem się koronawirusa stoi grupa żydowska.
Nie polecam jego książek nikomu, a na pewno nie osobom, pozbawionym krytycznego myślenia i podatnym na manipulacje. Jego książki są chaotyczne i mało w nich konkretów.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo towierzą w każde jego słowo, również mnie nieco zaskakuje, ale nie aż tak mocno, gdyż przyznaję, iż uważam, że kondycja intelektualna współczesnego człowieka nie jest w najlepszym...
Zestaw tzw. teorii spiskowych, na pierwszy rzut oka szalonych, niedorzecznych, wręcz głupich. Lecz gdy nabierze się dystansu, gdy połączy się kropki i dostrzeże bezczelnie, na naszych oczach dokonujące się wokół nas wydarzenia - obraz krystalizuje się i pokazuje oczywistą prawdę.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo lubię tego autora, chętnie odkupie jego książki ;)
Bardzo lubię tego autora, chętnie odkupie jego książki ;)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka to opis spiskowej teorii dziejów.
Następnie do opowieści wkraczają jaszczury z kosmosu, który żyją w alternatywnym niewidzialnym wymiarze i nadzorują przebieg wydarzeń na Ziemi.
Książka jest bardzo chaotyczna, miejscami zabawna.
Książka to opis spiskowej teorii dziejów.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAutor zaczyna od stwierdzenia, że ludziom narzuca się pewne normy społeczne i moralne by zniewolić ich mózg i odciąć ich od świadomości. Następnie opowiada on, jak sumeryjsko-babilońsko-rzymskie rody, pochodzące z Atlantydy, za pomocą ONZ, WHO, WTO i rodziny Rotschildów rządzą światem.
Następnie do opowieści wkraczają jaszczury z...
Super księga o kosmicznej histori Ziemi i Ziemian.
Imperium Drako vs Humanoidy
Super księga o kosmicznej histori Ziemi i Ziemian.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toImperium Drako vs Humanoidy
Książka wcześniejsza niż iluzja percepcji - która w zasadzie powtarza jej wywód. Znajduje się tu jednak mocniej rozbudowana sekcja polityczna i "wyjaśniająca". Obie mulą strasznie - to chyba już taki styl. Dodatkowo kilka "nowych" doniesień ze świata nauki - w tych rozdziałach lektura przyśpiesza i nabiera kolorów, a także odrobinę większa porcja autobiograficznych wątków.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDawid Icek wie,że nie musimy czekać aż kosmici przylecą albo NASA ich odkryje.Oni już tu są,pośród nas i żyją tu od tysiącleci.Książka jest bardzo kontrowersyjna i nie polecam to ludziom ograniczonym bo po prostu uznają autora za świra.Kto ma otwarty umysł i stara się myśleć samodzielnie niech przeczyta.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUWAŻAM TĄ KSIĄŻKĘ ZA NAJWAŻNIEJSZĄ W HISTORII CYWILIZACJI LUDZKIEJ.
TA KSIĄŻKA ODPOWIADA NA WSZYSTKIE PYTANIA, JAKIE KIEDYKOLWIEK SOBIE ZADALIŚCIE,ZADAJECIE,BO PO JEJ PRZECZYTANIU JUŻ NIE BĘDZIECIE WIĘCEJ ZADAWAĆ PYTAŃ -BĘDZIECIE WSZYSTKO WIEDZIEĆ.
JEST TYLKO JEDNO "ALE" -CZYTAJĄC POWINNIŚCIE ODRZUCIĆ WSZYSTKO CZEGO SIĘ NAUCZYLIŚCIE O SOBIE I O ŚWIECIE -CZYLI MUSICIE MIEĆ OTWARTY NIE UMYSŁ,BO UMYSŁ TO COŚ,CO OGRANICZA,WIĘZI,MUSICIE BYĆ OTWARCI JAK DZIECKO.
TO JEST TRUDNA KSIĄŻKA,NAJTRUDNIEJSZA Z JAKĄ PRZYJDZIE WAM SIĘ ZMIERZYĆ,ALE CI KTÓRZY JĄ PRZECZYTAJĄ.... DO KOŃCA- BĘDĄ WIEDZIEĆ WSZYSTKO :)
WIELOKROTNIE BĘDZIECIE JĄ RZUCAĆ W KĄT I POMSTOWAĆ,WYŚMIEWAĆ,PUKAĆ SIĘ W CZOŁO,MÓWIĆ:"TO NIEMOŻLIWE" -WIĘKSZOŚĆ Z WAS JEJ NIE PRZECZYTA LUB NIE SKOŃCZY CZYTAĆ - TO NORMALNE,BO WIERZĘ W TO ,ŻE "WIEDZA PRZYCHODZI DO CZŁOWIEKA,KTÓRY JEST NA NIĄ GOTOWY",A NIE WSZYSCY Z NAS SĄ GOTOWI NA PRAWDĘ O NASZEJ "RZECZYWISTOŚCI".
UWAŻAM TĄ KSIĄŻKĘ ZA NAJWAŻNIEJSZĄ W HISTORII CYWILIZACJI LUDZKIEJ.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPO JEJ PRZECZYTANIU TY SAM,ANI OTACZAJĄCY CIĘ ŚWIAT NIE BĘDZIECIE JUŻ TACY SAMI..
JEST TYLKO JEDNO "ALE" -CZYTAJĄC...
Nie sposób się nie zgodzić z moją koleżanką 'Czytamsobie'. Wydanie pozostawia wiele do życzenia i owe literowe "kwiatki" bardzo psują efekt końcowy. Mogłoby być lepiej. Pomińmy ten niesmaczny fakt. Nijak tu oceniać książki podzielonej na części bo stanowią integralną i zależną od siebie całość. O ile "Największy Sekret" można nazwać "biblią" (choć nie jest to dobre określenie) David'a to "Ludzka Rasa" jest pięknym przedłużeniem i kontynuowaniem myśli autora. Wątki historyczne, prawdziwe znaczenie potopu, księżyca itp - Można było oczywiście przeczytać już o tym w "Sekrecie". Odczuwam że mamy tu do czynienia z bardziej rozwiniętą myślą. Icka jeszcze bardziej jest pewny tego o czym pisał w 1999 roku. Mało tego, wiele rzeczy się sprawdziło. Swoją teorię podpiera jeszcze większymi ilościami informacji jakie zdążył zgromadzić, odebrać, posiąść etc. Dużym zaskoczeniem (choć na pewno nie dla osób zainteresowanych i siedzących w temacie) jest tom drugi który pomaga nam rozjaśnić cały ten Matrix. Jest to bardzo piękna część lektury która daje wiele inspiracji, siły. osobiście czerpałem z tych treści bardzo wiele energii. Jesteśmy tym czym myślimy. Jak bardzo banalne i błahe wydają się nasze złości, spory,problemy i całe zawiłości świata jeżeli spojrzymy na siebie w wielowymiarowym aspekcie. To nasze przeznaczenie. Prawdziwe przeznaczenie.