Jak Feniks z popiołów

- reportaż
- Historie Prawdziwe (tom 33)
- Historie prawdziwe
- 2014-10-15
- 2014-10-15
„Życie Jessiki było niczym przejażdżka roller-coasterem: dalekie podróże, afery miłosne, młodzieńcze szaleństwa. Kiedy w końcu wszystko zaczęło się uspokajać i wydawało się poukładane, kariera Jessiki rozkwitała, a dziewczyna odnalazła szczęście w nowym związku - dowiedziała się, że ma raka piersi. Ta książka to niezwykle poruszająca, mimo wszystko niepozbawiona jednak humoru opowieść o odnajdywaniu pozytywnych stron nawet w najgorszych momentach naszego życia. A także o tym, że odwaga nie jest brakiem strachu, lecz wolą walki
Czy nowa miłość Jessiki przetrwa życiową próbę?
W jaki sposób autorka poradzi sobie z kolejnymi przeciwnościami losu?
Czy można jednoznacznie ocenić czyjeś życie jako sukces lub porażkę?”
Kup Jak Feniks z popiołów w ulubionej księgarni
Oceny książki Jak Feniks z popiołów
110 użytkowników ma tytuł Jak Feniks z popiołów na półkach głównych- Chcę przeczytać 92
- Historie prawdziwe 3
- Poszukuję 2
- "Choroby/przeciwności losu" 1
- Książki do wypożyczenia ;) 1
- Hachette - "Prawdziwe historie" 1
- Poszukuję Ebooka 1
- Wyd. Hachette 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jak Feniks z popiołów
Nie dla mnie. Przeczytałam ponieważ to historia na faktach.
Nie dla mnie. Przeczytałam ponieważ to historia na faktach.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka oparta na faktach.Wzruszająca i dająca siłę.Polecam gorąco.
Książka oparta na faktach.Wzruszająca i dająca siłę.Polecam gorąco.