Wszystko porąbane

- sport
- 1992-01-01
- 1992-01-01
Wywiad - rzeka z Władysławem Komarem - mistrzem olimpijskim w pchnięciu kulą z Moskwy. Jan Lis, który przeprowadzał rozmowę, pytał bohatera książki nie tylko o sprawy sportowe. Wywiad dotyczy też tego, co w życiu Komara działo się po zakończeniu sportowej kariery, a warto wspomnieć, że był on później aktorem i kabareciarzem.
Kup Wszystko porąbane w ulubionej księgarni
Oceny książki Wszystko porąbane
20 użytkowników ma tytuł Wszystko porąbane na półkach głównych- Przeczytane 11
- E-book 1
- 1996 1
- Mam, ale jeszcze nie przeczytałam 1
- Jeszcze nieprzeczytane 1
- DOMOWE E-BOOKI 1
Cytaty z książki Wszystko porąbane
Wiem, że większej przyjemności niż dobre jedzenie sprawić nie można.
dodaj nowy cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wszystko porąbane
Wywiad-rzeka, w którym nieodżałowany Władek Komar wspomina swoje przeżycia nie tylko na niwie sportowej. Świetne przygotowanie autora przypominającego sukcesy sportowe, afery, wydarzenia, którymi można by było obdzielić niejeden życiorys. Enfant terrible polskiej lekkoatletyki ma zdrowy dystans do wszystkiego co towarzyszyło jego karierze. W tle wianuszek postaci ze świecznika sportowego, artystycznego czy politycznego.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWładysław Komar był bardzo barwną postacią. Od pchania kulą aż po karierę aktorską. Ten wywiad-rzeka porusza wszystkie te historie.