Price of a Kiss

Okładka książki Price of a Kiss
Linda Kage Wydawnictwo: Linda Kage Cykl: Forbidden Men (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Forbidden Men (tom 1)
2013-08-14
2013-08-14
angielski

Kup Price of a Kiss w ulubionej księgarnii

Oceny książki Price of a Kiss

OPINIE i DYSKUSJE o książce Price of a Kiss

Naprawdę świetna książka. Wszystko wyważone w punkt. Główna bohaterka którą naprawdę da się lubić, fajne poczucie humoru i wspaniałe budowanie napięcia. Aż szkoda że była taka krótka. Z chęcią sięgnę po kolejne części.

Mocna 8. Gdyby mozna było dawać połówki to dałabym 8.5 punktacji.
Zaczęłam tą serię od drugiego tomu, ponieważ Opis Pierwszego Nie przypadł mi do gustu. Chyba odstraszył mnie wątek "żigolaka", jednak po skończeniu byłam zainteresowana losem reszty bohaterow. No i siegnelam po "Cenę pocalunku". Nie żałuję! Bardzo sie wciągnełam. Jest romantycznie, jest to pożądanie i napięcie miedzy bohaterami które tak kocham. Uwielbiam głównego bohatera jego wrażliwość ujęła mnie za serce. Na scenę zbliżenia trzeba dlugo czekać, ale warto. Nie dość, że jest dobrze odpisana to sama w sobie jest romantyczna ale i mega zabawna.

Mocna 8. Gdyby mozna było dawać połówki to dałabym 8.5 punktacji.

Kolejna książka, która potwierdza, że prawdziwa Miłość wszystko przetrzyma

Kolejna książka, która potwierdza, że prawdziwa Miłość wszystko przetrzyma

3517 użytkowników ma tytuł Price of a Kiss na półkach głównych
445 użytkowników ma tytuł Price of a Kiss na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Price of a Kiss

Linda Kage
Linda Kage
Linda Kage tworzy romantyczne historie zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych – od obyczajowych po fantastyczne. Pisze lekkim piórem, zależy jej przede wszystkim na tym, aby dostarczyć czytelnikom rozrywki i niezapomnianych emocji.

Cytaty z książki Price of a Kiss