Zarządzanie emocjami
Pierwsza książka na temat inteligencji emocjonalnej napisana na podstawie badań przeprowadzonych w Polsce. Pierwsza książka o EQ, którą czyta się jednym tchem. Lektura, do której trzeba będzie wracać. Powinna stanąć w każdym domu obok książki kucharskiej i w bibliotece każdego menedżera jako niezbędny podręcznik. Grzegorz Menet Dyrektor Zarządzający Bader Polska.
Kup Zarządzanie emocjami w ulubionej księgarni
Oceny książki Zarządzanie emocjami
32 użytkowników ma tytuł Zarządzanie emocjami na półkach głównych- Przeczytane 17
- 2️⃣ 24/2022 1
- Komunikacja 1
- #2017 1
- Moja biblioteka 1
- Audioteka.pl 1
- Rozwój osobisty/Minimalizm 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zarządzanie emocjami
Test EQ FPL opracowany przez autorów to kawał dobrej roboty.
Test EQ FPL opracowany przez autorów to kawał dobrej roboty.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJako że jestem lajkiem w dziedzinie psychologi, uważam że ta książka jest całkiem spoko na początek, pokazuje przekrój różnych elementów składających się na inteligencie emocjonalną i jest napisana prostym językiem. Można jej zarzucić ogólnikowość, ale jakby każdy pracodawca, a często i pracownik przetrawili taką książkę może świat dla nas wszystkich byłby fajniejszym i ciekawszym miejscem.
Jako że jestem lajkiem w dziedzinie psychologi, uważam że ta książka jest całkiem spoko na początek, pokazuje przekrój różnych elementów składających się na inteligencie emocjonalną i jest napisana prostym językiem. Można jej zarzucić ogólnikowość, ale jakby każdy pracodawca, a często i pracownik przetrawili taką książkę może świat dla nas wszystkich byłby fajniejszym i...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCóż, książka niewiele mi dała. Co prawda czasem przypomniała podstawowe i tylko teoretycznie oczywiste sprawy. Przez cały czas czytania miałam jednak wrażenie, że bliżej jej do referatu pisanego na zaliczenie. Nie chcę ujmować jej wartości bo autorami są osoby, które pewnie nie zasługują na takie określenie ich pracy. Może po prostu spodziewałam się czegoś innego. Książkę traktuje jako zebranie bardzo podstawowej wiedzy o sferze emocjonalnej pracowników na różnych stanowiskach. Tytuł "Zarządzanie emocjami" obiecuje więcej niż jest w środku.
Cóż, książka niewiele mi dała. Co prawda czasem przypomniała podstawowe i tylko teoretycznie oczywiste sprawy. Przez cały czas czytania miałam jednak wrażenie, że bliżej jej do referatu pisanego na zaliczenie. Nie chcę ujmować jej wartości bo autorami są osoby, które pewnie nie zasługują na takie określenie ich pracy. Może po prostu spodziewałam się czegoś innego. Książkę...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDużo ogółów. Tylko ze dwa, trzy urywki warte uwagi. Ogólnie nie polecam, jest sporo lepszych książek o podobnej tematyce.